SNTL

Miha Štamcar, 25.01.2020 ob 23:12

Čeprav je Muta novinka v 1. SNTL za moške, je prišla še do druge zmage v letošnji skrajšani sezoni. Na domačem igrišču je v drugem krogu v pravi drami, do odločilne zmage je prišel Bojan Pavič, s 5:4 premagala Kemo. Brez poraza sta še Maribor, ki je v gosteh s 5:0 premagal Mengeš I in Inter Diskont, ki je bil doma s 5:1 boljši od ekipe Cornilleau Mengeš II. Branilka naslova, Krka, je v Izoli slavila s 5:3, s 5:3 pa je v Novem mestu pri drugem novincu na prvoligaški sceni, ŠD SU-ju, slavila tudi Savinja I.

Read more »

Miha Štamcar, 25.01.2020 ob 23:11

Več kot mesec dni je trajal premor v 1. SNTL za ženske, v enajstem krogu pa je bil derbi v Ljubljani, kjer je v boju za končnico državnega prvenstva Kajuh Slovan s 5:2 premagal Logatec. Vodilna Ljubljana na gostovanju na Ravnah na Koroškem ni oddala niti enega dvoboja, tako kot tudi ne aktualni državni prvak, Arrigoni, doma proti Preserju. S 5:1 je doma Vesna premagala Jeseničanke, prav tako doma pa je bila Letirka s 5:2 boljša od Keme.

Read more »

Miha Štamcar, 24.01.2020 ob 14:44

V zadnji tekmi prvega kroga 1. SNTL moški je Fužinar Inter Diskont v Lučah premagal domačo Savinjo s 5:2. Pred dobrim mesecem dni je Kema I doma premagala aktualno državno prvakinjo, Krko, s 5:2, v dvoboju dveh novincev pa je bila Muta s 5:2 boljša od ŠD SU. V soboto, 11. januarja, so bili Mariborčani pričakovano boljši od Arrigonija, slavili so s 5:1, v nedeljo, 19. januarja, pa so mengeški obračun s 5:2 dobili igralci njihove prve ekipe. Tekme drugega kroga bodo na sporedu jutri.

Read more »

V prvem krogu 1. SNTL moški, ki se bo v prvem delu tekmovanja odvijala enokrožno, sta bili v soboto na sporedu le dve tekmi. Do pomembne zmage v boju za končnico je prišla Kema, ki je doma s 5:2 premagala oslabljeno branilko naslova, Krko, v dvoboju obeh novincev v ligi pa je Muta, prav tako s 5:2, premagala ŠD SU. Preostale tri tekme uvodnega kroga bodo na sporedu po novem letu. V 1. SNTL za ženske so bile na sporedu tekme desetega kroga, v derbiju kroga pa je bila Ljubljana s 5:0 boljša od Kajuh Slovana. S 5:0 je v Vrtojbi slavila tudi Vesna, tri tekme pa so se končale z izidom 5:1. Arrigoni je bil v gosteh uspešen v Logatcu, Inter Diskont na Jesenicah, Kema pa doma proti Preserju.

Read more »

Po vseh zapletih bodo v soboto z državnim prvenstvom začeli tudi v 1. SNTL moški. Vendar bosta na sporedu le dve tekmi, in sicer bo Kema I gostila Krko, v Muti pa se bosta pomerila letošnja novinca na prvoligaški sceni, domača Muta in ŠD SU. V vlogi favorita naj bi bil Maribor, vendar šestkratni zaporedni državni prvaki iz Novega mesta zagotovo ne bodo tako zlahka prepustili naslova. Vsekakor ne gre pozabiti na Inter Diskont z Raven na Koroškem in okrepljeno Savinjo I.

Read more »

Jana Ludvik in Lea Paulin sta Arrigoniju prinesli zmago s 5:3 v derbiju 9. kroga 1. SNTL za ženske. Za Ljubljano je bil to prvi poraz v sezoni, doma pa so z 1:5 izgubile tudi Jeseničanke. Boljši od njih je bil Kajuh Slovan. Vesna je v dvoboju s Kemo zmagala s 5:1 in potrdila četrto mesto na prvenstveni lestvici, Letrika je doma s 5:3 premagala Inter Diskont, Logatčanke pa zadnjeuvrščenemu Preserju niso oddale niti enega dvoboja.

Read more »

Za nekdanjega predsednika Namiznoteniške zveze Slovenije, Marjana Hribarja, ki je svoj mandat za kratek čas prepustil Blažu Brodnjaku, je na izredni skupščini NTZS glasovalo 24 delegatov (na skupščini jih je bilo 25). Njegova najožja sodelavca bosta uspešna poslovneža Miroslav Matijašević in Jože Mermal.

Read more »

V osmem krogu 1. SNTL za ženske je bilo najbolj zanimivo v Puconcih, kjer so domačinke s 5:4 premagale Logatec. Napeto je bilo tudi na Ravnah na Koroškem, s 5:3 pa se je z zmagama v zadnjih dveh dvobojih dveh točk veselila Vesna. Vodilna Ljubljana je brez izgubljenega dvoboja slavila v Preserju, aktualne državne prvakinje so bile doma s 5:2 boljše od Jesenic, v dvorani ŠD Krim v Ljubljani pa je Kajuh Slovan s 5:1 premagal Letriko.

Read more »

Miha Štamcar, 16.11.2019 ob 21:01

V sedmem krogu 1. SNTL ženske je bilo na sporedu nekdaj zanimivih dvobojev, ljubljanski obračun med Vesno in Kajuh Slovanom pa je pripadel Kajuh Slovanu s 5:2. Vodilna Ljubljana je doma po hudem boju ugnala Logatec s 5:4, medtem ko so Izolčanke, ki bodo zaostalo tekmo šestega kroga z Vesno igrale jutri, v Šempetru pri Gorici premagale Letriko s 5:1. V dvoboju dveh ekip, ki do zdaj še nista okusili slasti zmage, so bile bolj uspešne Jeseničanke, ki so zmagale s 5:3. Na Ravnah na Koroškem je bil domači Inter Diskont s 5:3 boljši od Keme.

Read more »

Miha Štamcar, 14.11.2019 ob 21:59

V zaostali tekmi šestega kroga 1. SNTL ženske je Kajuh Slovan v dvorani ZŠD Krim na Galjevici premagal Inter Diskont s 5:2. S četrto zmago v sezoni so Kodeljevčanke zdaj četrte, Ravenčanke so z dvema sedme. Zadnja tekma šestega kroga med ekipama Arrigoni in Vesno bo na sporedu v nedeljo, 17. novembra, dan pred tem bodo še tekme sedmega kroga.

Read more »

Zaradi nastopa slovenske kadetske in mladinske reprezentance na odprtem prvenstvu Madžarske v Szombathelyu so bile danes odigrane le tri tekme šestega kroga 1. SNTL ženske. Vse tri so se končale s 5:1. V gosteh je Ljubljana premagala Kemo in z zmago prehitela Arrigoni, ki bo svojo tekmo z Vesno odigrala 17. novembra, prav tako v gosteh je v Preserju slavila Letrika. Na tretje mesto pa se je po zmagi nad Jesenicami povzpel Logatec.

Read more »

Tudi po petem krogu 1. SNTL ženske ni prišlo do spremembe na vrhu prvenstvene razpredelnice. Aktualni državni prvak Arrigoni je s 5:1 slavil na Ravnah na Koroškem, Ljubljana pa je s 5:0 premagala Jeseničanke. Do pomembne zmage je prišel Kajuh Slovan, ki je bil doma s 5:2 boljši od Keme, Vesna je že v sredo brez izgubljenega niza premagala Preserje, Logatčanke pa so v gosteh s 5:2 prišle do dveh točk v Šempetru pri Gorici.

Read more »

Miha Štamcar, 19.10.2019 ob 23:59

Zaloška Vesna je po zaslugi Ivane Zere v tretjem krogu 1. SNTL ženske resno zapretila Ljubljani, vendar njene tri posamične zmage niso bile dovolj za končni uspeh. V gosteh je s 5:2 na Ravnah na Koroškem slavil Logatec, v domači dvorani pa so do dveh točk prišle Izolčanke, ki so s 5:0 premagale Kemo, Kajuh Slovan je bil prav tako s 5:0 boljši od Preserja, medtem ko je bila Letrika s 5:1 boljša od Jeseničank.

Read more »

Miha Štamcar, 12.10.2019 ob 22:16

V drugem krogu 1. SNTL ženske je v derbiju v Logatcu s 5:4 slavil Kajuh Slovan, odločilno zmago pa je priigrala Enya Moltara. V gosteh je do zmage s 5:0 prišla v lanski sezoni najboljša slovenska ekipa, Arrigoni, ki je slavil v Preserju, s 5:0 pa je na Jesenicah zmagala še Vesna, medtem ko je Ljubljana doma brez izgubljenega dvoboja premagala Inter Diskont, Kema pa Letriko.

Read more »

Miha Štamcar, 26.09.2019 ob 09:34

V zadnji tekmi prvega kroga 1. SNTL za ženske sta se v namiznoteniški dvorani na Kodeljevem pomerila domači Kajuh Slovan in Ljubljana. Več uspeha so imele gostje z Galjevice, ki so domačinke premagale s 5:0. V prihodnjem krogu, v soboto, 12. oktobra, bo Kajuh Slovan igral v Logatcu, Ljubljana pa bo gostila Fužinar Inter Diskont.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico