SNTL

Že pred začetkom letošnjega državnega prvenstva je bila Krka v najožjem krogu favoritov za naslov državnega prvaka v ligi Vzajemna 1. SNTL moški. Res je, da je v Nemčijo odšel Peter Hribar, ki je bil v lanski sezoni eden od nosilcev novomeške ekipe, vendar je prišel Lorencio Lupulesku, ki je odlično nadomestil mladega slovenskega reprezentanta. Že po rednem delu državnega prvenstva so bili Novomeščani prvi, v polfinalu končnice so bili v dveh tekmah boljši od Keme I, v finalu pa so prav tako z 2:0 v zmagah premagali še Maribor.

Read more »

Tudi v letošnji sezoni sta v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL slavili ekipi, ki sta bili najboljši že lani. Varovanci Nevena Karkovića so po zmagi v Mariboru s 5:2, pred svojimi navijači danes slavili s 5:1 in prišli tako že do svojega šestega zaporednega naslova državnih prvakov. Veselo pa je bilo tudi v taboru branilk naslova, Arrigoniju, ki je tudi tekmo v Ljubljani dobil s 5:2. Za Izolčanke je to tretji zaporedni naslov.

Read more »

Miha Štamcar, 22.05.2019 ob 20:40

Lanskoletna državna prvaka, Krka v ligi Vzajemna 1. SNTL moški in Arrigoni v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske sta slavila na prvih finalnih tekmah končnice. Novomeščani so do zmage s 5:2 prišli v Mariboru, medtem ko so Izolčanke, prav tako s 5:2, doma premagale Ljubljano. Povratni tekmi sta na sporedu v soboto, 25. maja, v finalu končnice se igra na dve zmagi.

Read more »

Na povratnih tekmah polfinala končnice lige Vzajemna 1. SNTL sta se v ženski konkurenci vodilni ekipi rednega dela državnega prvenstva brez večjih težav uvrstili v veliki finale. Izolčanke, ki branijo naslov, so v domači tekmi s 5:1 premagale Logatčanke, z zmago s 5:1 pa so se v finale proti Pucončankam uvrstile tudi Ljubljančanke. V moškem finalu bomo videli ponovitev lanskega obračuna med Krko in Mariborom. Novomeščani so doma s 5:2 premagali Kemo, Mariborčani pa so po domači zmagi Ravenčane ugnali tudi v gosteh. Tudi tokrat s 5:3. Prvi finalni tekmi bosta na sporedu 22. maja, drugi 25. maja in morebitni tretji 1. junija.

Read more »

Na prvih polfinalnih tekmah končnice lige Vzajemna 1. SNTL je v moški konkurenci Krka v gosteh premagala domačo Kemo s 5:2, v Mariboru pa so s 5:3 proti Inter Diskontu I slavili domačin. V prvi ženski ligi sta obe zmagi odšli v goste, Ljubljana je s 5:0 premagala domačo Kemo, v Logatcu pa je s 5:2 slavil Arrigoni. Druge tekme bodo na sporedu v soboto, morebitne tretje pa v sredo, 17. aprila.

Read more »

Devetouvrščena ekipa letošnje prve moške, Kajuh Slovan in drugouvrščena ekipa druge moške lige, ŠD SU, se bosta v četrtek, ob 18. uri, pomerili v prvi kvalifikacijski tekmi za ligo Vzajemna1. SNTL. Povratna tekma bo na sporedu v soboto, 13. aprila, ob 10. uri v ŠC Livada – NTC SU, morebitna tretja tekma pa bo prav tako v Novem mestu.

Read more »

V rednem delu lige Vzajemna 1. SNTL sta prvi mesti osvojili ekipi Ljubljane in Krke. Zanimivo je, da so tako Novomeščani kot Ljubljančanke izgubili po enkrat, toda s polfinalnimi tekmami končnice se prvenstvo praktično začenja znova. Prve tekme bodo na sporedu v sredo, v prvi moški ligi sta polfinalna para Krka – Kema in Inter Diskont – Maribor, v prvi ženski ligi pa Ljubljana – Kema in Arrigoni – Logatec. Povratne tekme bodo na sporedu v soboto, 13. aprila, morebitne tretje pa prihodnjo sredo, 17. aprila. Naslova državnih prvakov branijo Izolčanke in Novomeščani. Samo Kema z žensko in moško ekipo v polfinalu končnice.

Read more »

V zadnjem krogu rednega dela v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL sta bila na sporedu derbija vodilnih ekip, ki pa nista več odločala o prvem mestu. Aktualni državni prvaki so s 5:1 premagali Mariborčane, ki tako niso izkoristili poraza Inter Diskonta na gostovanju v Izoli, kjer je Arrigoni slavil s 5:4. V polfinalu bo igrala tudi Kema I, ki je bila s 5:0 boljši od ekipe Cornilleau Mengeš, medtem ko je prva mengeška ekipa s 5:1 ugnala Soboto. Savinja je v Ljubljani s 5:4 premagala domači Kajuh Slovan. Navkljub porazu proti branilkam naslova, Izolčankam, je Ljubljana osvojila prvo mesto po rednem delu državnega prvenstva. Izolčanke bodo končnico začele z drugega mesta, Logatec, ki je v zadnjem krogu s 5:2 premagal Jesenice je tretji, v polfinalu pa bo igrala tudi Kema, ki je bila s 5:3 boljša od Vesne. Končno peto mesto je osvojil Kajuh Slovan, ki Preserjankam ni oddal niti dvoboja.

Read more »

Po dveh tednih premora se je s tekmami 17. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V ženski ligi je na Galjevici Ljubljana s 5:3 ugnala Kajuh Slovan, z zmago pa si je tudi že zagotovila prvo mesto po rednem delu tekmovanja. Prav tako se je s 5:3 končal obračun za tretje mesto, ki je pripadel Logatčankam. V Vrtojbi so aktualne državne prvakinje, Izolčanke, slavile s 5:1, na Preserju pa so s 5:0 derbi začelja dobile Jeseničanke. Tudi v prvi moški ligi so branilci naslova, Novomeščani, do zmage prišli v gosteh. S 5:1 so premagali Cornilleau Mengeš II, Ravenčani so doma s 5:3 premagali Kajuh Slovan, Mariborčani pa s 5:2 Arrigoni. Zadnjeuvrščeni Sobočani so pošteno namučili Pucončane, ki so do zmage prišli šele v devetem dvoboju, medtem ko so Savinjčani doma premagali Mengeš I.

Read more »
Miha Štamcar, 09.03.2019 ob 22:53

V ligi Vzajemna 1. SNTL moški so bile danes na sporedu tekme 16. kroga, do edine gostujoče zmage pa so v Mengšu prišli Ravenčani, ki so zmagali s 5:2. Vodilna Krka je doma s 5:0 premagala Sobočane, prav tako so brez večjih težav do dveh točk z zmago s 5:1 prišli Mariborčani proti drugi mengeški ekipi. Dve tekmi sta se končali z izidom 5:3, in sicer so Izolčani doma ugnali Kajuh Slovan I, Pucončani pa Savinjčane. Tudi v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske so bile na sporedu tekme 16. kroga. Vodilna Ljubljana je slavila na Jesenicah s 5:1, Kema je brez izgubljenega niza ugnala Preserje, Letrika pa doma s 5:2 Vesno. Preložena je bila tekma med aktualnimi državnimi prvakinjami Izolčankami in Kajuh Slovanom, prost je bil Logatec.

Read more »

Tri kroge pred koncem rednega dela prvenstva v ligi Vzajemna 1. SNTL sta v ženski in moški konkurenci vse bližje prvemu mestu ekipi Ljubljane in Krke. Ljubljančanke so doma s 5:1 premagale Kemo, medtem ko so Novomeščani s 5:2 slavili v Grižah. V prvi ženski ligi so Izolčanke, branilke naslova s 5:3 v gosteh premagale Vesno, Logatec je bil doma s 5:2 boljši od Letrike, Kajuh Slovan pa s 5:2 od Jeseničank. V prvi moški ligi so do edine domače zmage prišli Ravenčani, ki so s 5:3 ugnali Pucončane, v gosteh pa so do zmag prišli Izolčani, ki drugi ekipi Mengša niso oddali niti enega dvoboja, Mariborčani so v Murski Soboti zmagali s 5:1, prva ekipa Mengša pa v Ljubljani proti Kajuh Slovanu s 5:3.

Read more »

Kar tri ure je trajal derbi 14. kroga lige Vzajemna 1. SNTL moški med vodilnima ekipama državnega prvenstva. Na koncu je s 5:4 slavila Krka in si s tem skorajda že zagotovila prvo mesto po rednem delu tekmovanja, medtem ko Fužinar Inter Diskontu I najverjetneje ostaja boj za drugo mesto. V preostalih tekmah je Maribor s 5:0 premagal Savinjo, Cornelleau Mengeš II je bil s 5:3 boljši od Sobote, Kema I pa prav tako s 5:1 od Kajuh Slovana. V ligi Vzajemna 1. SNTL je bilo najbolj zanimivo v Puconcih, kjer je domača Kema s 5:4 premagala Kajuh Slovan in v Zalogu, kjer je s 5:3 ugnal domačo Vesno, Arrigoni proti Jeseničankam slavil s 5:2, brez izgubljenega dvoboja pa je do dveh točk proti Preserju prišla Letrika.

Read more »

V 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL ženske so za manjše presenečenje poskrbele Logatčanke, ki so doma s tremi zmagami Nine Zupančič s 5:3 premagale aktualne državne prvakinje, Izolčanke. Vodilna Ljubljana je bila s 5:1 boljša od Letrike, v gosteh pa je Vesna brez izgubljenega dvoboja premagala Preserje, Kema pa s 5:2 Jesenice. Darko Jamšek je v 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški v odločilnem dvoboju Fužinar Inter Diskontu I prinesel minimalno zmago v derbiju z Mariborom. Vodilna Krka je v gosteh s 5:0 premagala Kajuh Slovan, prav tako je v gosteh s 5:0 v Murski Soboti slavil Arrigoni. Savinja je bila doma s 5:2 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, prva mengeška ekipa pa je doma s 5:3 ugnala Kemo I.

Read more »
Miha Štamcar, 03.02.2019 ob 00:11

Po dveh tednih premora se je s tekmami 12. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna1. SNTL. V prvi ženski ligi je vodilna Ljubljana šele v devetem dvoboju strla odpor Vesne, aktualni državni prvaki Arrigoni je doma s 5:1 premagal Kemo, s 5:1 so doma tudi Logatčanke premagale tudi Preserjanke, Kajuh Slovan pa je bil v gosteh s 5:2 boljši od Letrike. Vodilne ekipe prve moške lige so zabeležile nove zmage, Krka je bila doma s 5:2 boljša od Mengša I, Fužinar Inter Diskont je s 5:1 slavil v gosteh korist drugi mengeški ekipi, Mariborčani pa so z istim izidom premagali Kajuh Slovan I. V derbiju za četrto mesto, je Kema I v gosteh slavila s 5:2 proti Arrigoniju, s 5:2 pa je v gosteh do zmage v Murski Soboti prišla Savinja.

Read more »
Miha Štamcar, 19.01.2019 ob 23:06

Po nekaj več kot mesecu dni premora se je s tekmami 11. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi je Krka v gosteh premagala Kemo s 5:2, Maribor pa Mengeš s 5:3, medtem ko je Inter Dikont i doma premagal Soboto s 5:0. Doma je bil proti Cornilleau Mengeš II s 5:2 uspešen tudi Kajuh Slovan, s 5:1 pa je Arrigoni slavil proti Savinji v gosteh. Ljubljančanke so s 5:0 ugnale Logatčanke, aktualne državne prvakinje, Izolčanke so s 5:0 slavili proti Preserju, v ljubljanskem obračunu je Kajuh Slovan s 5:2 ugnal Vesno, Jeseničanke pa so doma premagale Letriko s 5:1.

Read more »
Preskoči na orodno vrstico