SNTL

V devetem krogu v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL sta bila na sporedu derbija vodilnih dveh ekip. Aktualni državni prvak v moški ligi, Krka, je s 5:1 premagala do zdaj neporaženi Maribor, na Galjevici pa je do odločitve prišlo v devetem dvoboju, ko je Nika Veronik premagala Urško Čokelj, tako da je bila Ljubljana s 5:4 boljša od Izolank.

Read more »

V osmem krogu moške lige Vzajemna 1. SNTL je vodilni Maribor prišel še do svoje osme letošnje zmage, vendar so jim mladi Izolani nudili dostojen odpor, saj so izgubili s 3:5. Krka je bila s 5:0 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, Kema I pa z istim izidom od Sobote. Prva mengeška ekipa je s 5:1 premagala Savinjo, Ravenčani pa so bili v gosteh s 5:1 boljši od Kajuh Slovana. V ženski ligi Vzajemna 1. SNTL sta obe vodilni zmagali. Državne prvakinje so doma premagale Letriko, Ljubljana pa je v gosteh s 5:1 premagala Kajuh Slovan. V derbiju začelja so Jesenice slavile proti Preserju prav tako s 5:1, najbolj izenačeno pa je bilo v Puconcih, kjer so domačinke do zmage prišle v devetem dvoboju.

Read more »

V sedmem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški je Krka v gosteh s 5:0 premagala Soboto, v gosteh pa sta do zmage prišla tudi Arrigoni in Kema I. Izolani so bili s 5:2 boljši od Kajuh Slovana I, Pucončani pa prav tako s 5:2 od Savinje. Edino domačo zmago je zabeležil Inter Diskont, ki je s 5:1 premagal Mengeš I, medtem ko tekma med drugo ekipo iz Mengša in vodilnim Mariborom ni bila odigrana. V prvi ženski ligi mrtvi tek še naprej vodijo Izolanke in Ljubljančanke. Nekaj težje delo so imele državne prvakinje, ki so na Kodeljevem s 5:2 premagale domači Kajuh Slovan, medtem ko povratnice na prvoligaško sceno Jeseničankam niso prepustile niza. Tako kot tudi ne Pucončanke domačemu Preserju, v Zalogu pa je Letrika nekoliko presenetljivo ugnala Vesno s 5:3.

Read more »

V Izoli sta bili danes na sporedu obe zaostali tekmi šestega kroga v ligi Vzajemna 1. SNTL. Aktualne državne prvakinje so s 5:1 premagale lanskoletno finalistko končnice državnega prvenstva, Vesno, bolj napet pa je bil moški obračun med Arrigonijem in Cornilleau Mengšem II. Na koncu so se dveh točk za zmago s 5:4 veselili gostje.

Read more »

Po štirinajstdnevnem premoru se je nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi so po šestih krogih Mariborčani še naprej brez poraza, tokrat so doma s 5:0 premagali Soboto, doma sta slavili tudi ekipi Krke, ki je bila s 5:2 boljša od Savinje in prvič v letošnji sezoni Mengeš I, ki je s 5:3 ugnal Kajuh Slovan, medtem ko je Inter Diskont v gosteh s 5:3 ugnal Kemo I. v prvi ženski ligi so Ljubljančanke s 5:0 slavile v Puconcih, Logatčanke pa v Vrtojbi, Kajuh Slovan pa je do zmage s 5:2 prišel na Jesenicah.

Read more »

V petem krogu lige Vzajemna1. SNTL moški so se kar tri tekme končale šele v devetem dvoboju. Med njimi tudi derbi na Ravnah, ki ga je s 5:4 proti Krki dobil Inter Diskont I, s 5:4 pa sta proti Kemi I slavila tudi Kajuh Slovan in Arrigoni, ki je v gosteh s 5:4 premagal Mengeš I. Z zmago v Grižah s 5:2 so Mariborčani zdaj sami na prvem mestu prvenstvene lestvice, medtem ko je Cornilleau Mengeš s 5:1 slavil v Murski Soboti. Napeto je bilo tudi v ligi Vzajemna 1. SNTL za ženske, kjer je Kema s 5:1 premagala oslabljeni Kajuh Slovan, Logatčanke so s 5:2 na kolena spravile Vesno, Arrigoni je na Jesenicah s 5:1 pričakovano premagal domačinke. Do prve zmage je z zmago v Preserju s 5:1 prišla Letrika.

Read more »

Miha Štamcar, 20.10.2018 ob 20:56

Po četrtem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški sta neporaženi le še dve ekipi, Krka in Maribor. Aktualni državni prvaki so s 5:1 premagali Kajuh Slovan, medtem ko so Mariborčani bili v derbiju kroga s 5:3 boljši od Inter Diskonta I, za katerega je to prvi letošnji poraz. Do svojih drugih letošnjih zmag so prišli Arrigoni, Savinja in Kema I. V ženski ligi Vzajemna 1. SNTL sta še naprej brez poraza Ljubljana, ki je v gosteh premagala Letriko in Arrigoni, ki je dobil derbi z Logatčankami s 5:1. Zmagi sta vknjižili še Vesna in Kema.

Read more »

V ligi Vzajemna 1. SNTL moški so po treh krogih brez poraza tri ekipe, branilec naslova Krka, ki je do tretje zmage prišla v Mengšu proti tamkajšnji prvi ekipi, Maribor, ki je v Ljubljani premagal Kajuh Slovan in Inter Diskont I, ki je v petek v zaostali tekmi drugega kroga v gosteh ugnal Soboto, danes pa je doma boljši še od Cornilleaua Mengša II. Z maksimalnim izkupičkom točk se v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske lahko pohvali Ljubljana, ki je v mestnem obračunu s 5:4 premagala Vesno, brez poraza s tekmo manj pa je tudi branilec naslova Arrigoni.

Read more »

V prvi ženski ligi Vzajemna 1. SNTL so bili na sporedu trije derbiji. V Zalogu je Kajuh Slovan s 5:3 premagal domačo Vesno, s 5:3 pa je v Logatcu slavila tudi Ljubljana, medtem ko je Letrika s 5:4 premagala Jeseničanke. Arrigoni je bil v svoji prvi tekmi v letošnji sezoni doma s 5:0 boljši od Preserja. V moški ligi Vzajemna 1. SNTL je novinec v ligi Cornilleau Mengeš II doma s 5:2 premagal Kajuh Slovan. S 5:2 je pred svojimi navijači slavil tudi Arrigoni v dvoboju s Savinjo, Mariborčani so s 5:3 ugnali Mengeš I, državni prvak Krka pa je bila s 5:1 boljša od Keme I.

Read more »

Miha Štamcar, 06.10.2018 ob 08:29

V petek sta bili odigrani še zadnji dve tekmi prvega kroga v ligi Vzajemna 1. SNTL. Na Kodeljevem je v maratonskem dvoboju Domen Peperko prinesel zmago Kajuh Slovanu proti Soboti, v odločilni tekmi je s 3:2 premagal Gregorja Kocuvana, v Mengšu pa se je v klubskem obračunu dveh točk veselila druga ekipa, ki je bila od prve boljša s 5:3.

Read more »

Miha Štamcar, 22.09.2018 ob 22:06

Najbolj zanimiv obračun uvodnega kroga v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL je bil v Ljubljani, kjer sta se pomerili lani drugo in tretjeuvrščena ekipa državnega prvenstva. S 5:4 so slavile Logatčanke, z zmago s 5:0 pa so se prvoligaško sceno vrnile igralke Ljubljane. Z maksimalnim izidom so slavile tudi Pucončanke. V Vzajemna 1. SNTL – moški sta se dve tekmi končali šele v devetem dvoboju. Krka je doma nekoliko presenetljivo z minimalnim izidom premagala Arrigoni, v Puconcih pa so se zmage veselili Mariborčani. Na Ravnah so domačini brez izgubljenega dvoboja premagali Savinjo. Preostale tri tekme bodo na sporedu pozneje, aktualne državne prvakinje, Izoljanke, so bile v prvem krogu proste.  

Read more »

V soboto, 22. septembra, se bo s tekmami prvega kroga začelo letošnje državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. Tudi v letošnji sezoni bo v prvi moški ligi deset klubov, eden manj v ženski, naslova pa bosta spet branila Krka v Vzajemni 1. SNTL – moški, že petič zaporedoma in Arrigoni v Vzajemni 1. SNTL – ženske, drugič zaporedoma.

Read more »

Še štirje tedni nas ločijo do začetka državnega prvenstva v obeh 1. SNTL. V prvi moški ligi bo tudi v novi sezoni deset ekip, v ženski ena manj, naslova pa bosta branila Krka v moški konkurenci in Arrigoni v ženski. Novinca med najboljšimi klubi sta Cornilleau Mengeš II, ki je bil lani najboljši v 2.SNTL moški, spet pa bodo v prvoligaški konkurenci zaigrale igralke ŽNTK Ljubljana.

Read more »

V tretji finalni tekmi končnice lige Vzajemna 1. SNTL ženske je domači Arrigoni s 5:2 premagal Vesno ter tako ubranil lanskoletni naslov. Na prvi tekmi v Zalogu je bila boljša Vesna, v soboto in danes pa so slavili Izolčanke, ki so tako drugič v zgodovini kluba prišle do naslova državnih prvakinj. Junakinja zadnje odločilne finalne tekme je bila 16-letna Lea Paulin, ki je dobila vse tri svoje dvoboje.

Read more »

Novomeška Krka je tudi v drugi finalni tekmi končnice lige Vzajemna 1. SNTL moški premagala Maribor. Tokrat pred svojimi navijači s 5:3, medtem ko je bilo v sredo v Mariboru 5:2. Po dvakrat sta zmagala Tilen Cvetko in Neven Karković, eno zmago je dodal Peter Hribar, za goste iz Maribora je bil dvakrat uspešen Gregor Komac, enkrat pa Danilo Piljak.  V drugi finalni tekmi končnice lige Vzajemna 1. SNTL ženske je domača ekipa Arrigoni s 5:3 premagala Vesno, ki je na prvi tekmi v Zalogu slavila s 5:2. O naslovu državnih prvakinj bo tako odločala sredina tekma, 6. junija.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico