SNTL

V času popolne prekinitve športnih aktivnosti zaradi epidemije koronavirusa v predsedstvu Namiznoteniške zveze Slovenije (NTZS) ne počivajo. V torek zvečer je bila seja Izvršnega odbora NTZS, seveda preko Skypea, o sklepih in o nadaljevanju sezone pa smo pogovarjali s predsednikom Marjanom Hribarjem, ki je med drugim povedal, da bo člansko ekipno svetovno prvenstvo konec leta v Busanu, na domačih tleh pa bomo imeli v kratkem dva namiznoteniška centra. Enega v Ljubljani in drugega v Novem mestu.

Read more »

Skladno z navodili OKS in MIZŠ in po uskladitvi s člani IO NTZS sporočamo, da zaradi znanih izrednih razmer nastalih z epidemijo COVID – 19, do preklica odpovedujemo organizacijo vseh turnirjev, vključno z ligaškimi tekmovanji (SNTL) pod okriljem NTZS.

Predsednik NTZS

Mag. Marjan Hribar

 

 

 

Za največje presenečenje 16. kroga 1. SNTL ženske so poskrbele Logatčanke, ki so s 5:4 premagale vodilno Ljubljano. Poraz Ljubljane je izkoristil Arrigoni, ki je bil doma s 5:1 boljši od Letrike in je zdaj prevzel vodstvo na prvenstveni lestvici. Do pomembne zmage v boju za končnico je prišel Kajuh Slovan, ki je v mestnem obračunu s 5:2 premagal Vesno. Pucončanke so bile doma s 5:3 boljše do Ravenčank, Jeseničanke pa so s 5:3 v gosteh premagale Preserjanke.

Read more »

Miha Štamcar, 07.03.2020 ob 21:56

V sedmem krogu 1. SNTL moški so vodilne tri ekipe prišle do novih zmag in si tudi praktično že zagotovile uvrstitev v končnico. Vodilni Maribor je doma s 5:0 premagal Cornilleau Mengeš II, Xiom Muta je bila v gosteh boljša od Arrigonija, že v četrtek pa je Inter Diskont s 5:2 premagal Kemo I. Do druge letošnje zmage je prišel Mengeš I, ki je bil s 5:4 boljši od ekipe ŠD SU, z zmago proti Savinji I s 5:2 pa je v igri za četrto mesto in s tem uvrstitev v končnico ostala tudi Krka.

Read more »

Eden od derbijev šestega kroga 1. SNTL moški bi moral biti na Muti, vendar je Krka prišla brez svojih najboljših igralcev, tako da so domačini zmagali s 5:0. Na drugem derbiju v Lučah je vodilni Maribor s 5:3 premagal Savinjo I. V Novem mestu je ŠD SU prišel do svoje druge prvoligaške zmage, s 5:3 je bil boljši od Arrigonija, prav tako s 5:3 je Kema I v gosteh premagala Cornilleau Mengeš II. Brez izgubljenega dvoboja je doma prišel tudi Inter Diskont, ki je bil boljši od Mengša I.

Read more »

Miha Štamcar, 22.02.2020 ob 19:59

V derbiju 15. kroga 1. SNTL za ženske sta se v Zalogu pomerili trenutno vodilna ekipa prvenstva Arrigoni in domača Vesna, ki je bila pred tem dvobojem na četrtem mestu. S 5:3 so slavile Izolčanke. Brez izgubljenega niza so na Jesenicah do zmage prišle Logatčanke, s 5:1 pa je doma Ljubljana premagala Kemo, Letrika pa Preserje. Tekma med Inter Diskontom in Kajuh Slovanom bo na sporedu v petek, 28. februarja.

Read more »

Miha Štamcar, 15.02.2020 ob 22:49

Že v ponedeljek je Kajuh Slovan v 14. krogu 1. SNTL ženske v gosteh premagal Kemo s 5:2. V gosteh je danes v Preserju s 5:1 prišla tudi Vesna, medtem ko je bil Logatec doma s 5:1 boljši od Letrike, Ljubljana pa prav tako doma z istim izidom od Jeseničank. Arrigoni in Inter Diskont bosta svoj dvoboj odigrala 19. februarja.

Read more »

Po petem krogu 1. SNTL moški je brez poraza le še Maribor, ki je doma s 5:2 premagal do tega neporaženo Muto. Vroče je bilo tudi v novomeški dvorani Drgančevje, kjer je domača Krka v mestnem derbiju s 5:3 premagala ŠD SU. Do tretje zmage v letošnji sezoni sta prišli tudi ekipi Keme I in Savinje. Pucončani so doma s 5:1 premagali Mengeš I, Savinjčani pa so bili v gosteh s 5:0 boljši od druge mengeške ekipe Cornilleau Mengeš II. Tekma med Arrigonijem in Inter Diskontom bo na sporedu 19. februarja.

Read more »

Miha Štamcar, 08.02.2020 ob 22:19

Tudi v četrtem krogu 1. SNTL moški sta ekipi Maribora in Mute zabeležili novi zmagi in sta še naprej brez poraza. Maribor je v gosteh s 5:3 strl odpor ekipe ŠD SU, Muta pa je doma s 5:1 premagala Cornilleau Mengeš II. Še drugič letos je praznih rok ostala Krka, tokrat na Ravnah, kjer je Inter Diskont slavil s 5:3. V Lučah je domača Savinja I premagala Kemo s 5:4, prav tako deveti dvoboj pa je odločal tekmo v Mengšu, kjer je Taj Lavrič Arrigoniju prinesel prvi dve točki v letošnji sezoni.

Read more »

Najbolj napeta dvoboja v trinajstem krogu 1. SNTL ženske sta bila v Ljubljani. V Zalogu je Logatec s 5:3 ugnal domačo Vesno, v dvorani na Galjevici pa je bil aktualni državni prvak, Arrigoni, prav tako s 5:3, boljši od Kajuh Slovana. Do edine domače zmage je prišel Inter Diskont, ki je s 5:0 premagal Preserje, Ljubljana je v gosteh brez izgubljenega niza premagala Letriko, s 5:1 pa je na Jesenicah slavila Kema.

Read more »

V tretjem krogu 1. SNTL moški je bil derbi kroga v Mariboru, kjer so v dvoboju dveh neporaženih ekip domačini s 5:2 premagal Inter Diskont. Brez poraza je po treh krogih tudi Muta, ki je bila v gosteh s 5:2 boljša od Savinje I. Krka, je bila v svoji prvi domači tekmi s 5:2 boljša od Mengša I, do svoje prvoligaške zmage pa je prišla druga novomeška ekipa, ŠD SU, ki je v gosteh s 5:3 premagal Cornilleau Mengeš II. Do najbolj prepričljive zmage je prišla Kema, ki je s 5:1 ugnala Arrigoni.

Read more »

V dvanajstem krogu 1. SNTL ženske je bilo najbolj razburljivo v Ljubljani, kjer so aktualne slovenske podprvakinje s 5:3 v ljubljanskem obračunu premagale Vesno, s 5:3 pa so do zmage proti Inter Diskontu prišle tudi Logatčanke. Preostale tri tekme so se končale z 0:5, saj so zmagale vse tri gostujoče ekipe. Arrigoni je slavil v Puconcih, Kajuh Slovan v Preserju, Letrika pa na Jesenicah.

Read more »

Miha Štamcar, 25.01.2020 ob 23:12

Čeprav je Muta novinka v 1. SNTL za moške, je prišla še do druge zmage v letošnji skrajšani sezoni. Na domačem igrišču je v drugem krogu v pravi drami, do odločilne zmage je prišel Bojan Pavič, s 5:4 premagala Kemo. Brez poraza sta še Maribor, ki je v gosteh s 5:0 premagal Mengeš I in Inter Diskont, ki je bil doma s 5:1 boljši od ekipe Cornilleau Mengeš II. Branilka naslova, Krka, je v Izoli slavila s 5:3, s 5:3 pa je v Novem mestu pri drugem novincu na prvoligaški sceni, ŠD SU-ju, slavila tudi Savinja I.

Read more »

Miha Štamcar, 25.01.2020 ob 23:11

Več kot mesec dni je trajal premor v 1. SNTL za ženske, v enajstem krogu pa je bil derbi v Ljubljani, kjer je v boju za končnico državnega prvenstva Kajuh Slovan s 5:2 premagal Logatec. Vodilna Ljubljana na gostovanju na Ravnah na Koroškem ni oddala niti enega dvoboja, tako kot tudi ne aktualni državni prvak, Arrigoni, doma proti Preserju. S 5:1 je doma Vesna premagala Jeseničanke, prav tako doma pa je bila Letirka s 5:2 boljša od Keme.

Read more »

Miha Štamcar, 24.01.2020 ob 14:44

V zadnji tekmi prvega kroga 1. SNTL moški je Fužinar Inter Diskont v Lučah premagal domačo Savinjo s 5:2. Pred dobrim mesecem dni je Kema I doma premagala aktualno državno prvakinjo, Krko, s 5:2, v dvoboju dveh novincev pa je bila Muta s 5:2 boljša od ŠD SU. V soboto, 11. januarja, so bili Mariborčani pričakovano boljši od Arrigonija, slavili so s 5:1, v nedeljo, 19. januarja, pa so mengeški obračun s 5:2 dobili igralci njihove prve ekipe. Tekme drugega kroga bodo na sporedu jutri.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico