SNTL

Kar tri ure je trajal derbi 14. kroga lige Vzajemna 1. SNTL moški med vodilnima ekipama državnega prvenstva. Na koncu je s 5:4 slavila Krka in si s tem skorajda že zagotovila prvo mesto po rednem delu tekmovanja, medtem ko Fužinar Inter Diskontu I najverjetneje ostaja boj za drugo mesto. V preostalih tekmah je Maribor s 5:0 premagal Savinjo, Cornelleau Mengeš II je bil s 5:3 boljši od Sobote, Kema I pa prav tako s 5:1 od Kajuh Slovana. V ligi Vzajemna 1. SNTL je bilo najbolj zanimivo v Puconcih, kjer je domača Kema s 5:4 premagala Kajuh Slovan in v Zalogu, kjer je s 5:3 ugnal domačo Vesno, Arrigoni proti Jeseničankam slavil s 5:2, brez izgubljenega dvoboja pa je do dveh točk proti Preserju prišla Letrika.

Read more »

V 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL ženske so za manjše presenečenje poskrbele Logatčanke, ki so doma s tremi zmagami Nine Zupančič s 5:3 premagale aktualne državne prvakinje, Izolčanke. Vodilna Ljubljana je bila s 5:1 boljša od Letrike, v gosteh pa je Vesna brez izgubljenega dvoboja premagala Preserje, Kema pa s 5:2 Jesenice. Darko Jamšek je v 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški v odločilnem dvoboju Fužinar Inter Diskontu I prinesel minimalno zmago v derbiju z Mariborom. Vodilna Krka je v gosteh s 5:0 premagala Kajuh Slovan, prav tako je v gosteh s 5:0 v Murski Soboti slavil Arrigoni. Savinja je bila doma s 5:2 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, prva mengeška ekipa pa je doma s 5:3 ugnala Kemo I.

Read more »
Miha Štamcar, 03.02.2019 ob 00:11

Po dveh tednih premora se je s tekmami 12. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna1. SNTL. V prvi ženski ligi je vodilna Ljubljana šele v devetem dvoboju strla odpor Vesne, aktualni državni prvaki Arrigoni je doma s 5:1 premagal Kemo, s 5:1 so doma tudi Logatčanke premagale tudi Preserjanke, Kajuh Slovan pa je bil v gosteh s 5:2 boljši od Letrike. Vodilne ekipe prve moške lige so zabeležile nove zmage, Krka je bila doma s 5:2 boljša od Mengša I, Fužinar Inter Diskont je s 5:1 slavil v gosteh korist drugi mengeški ekipi, Mariborčani pa so z istim izidom premagali Kajuh Slovan I. V derbiju za četrto mesto, je Kema I v gosteh slavila s 5:2 proti Arrigoniju, s 5:2 pa je v gosteh do zmage v Murski Soboti prišla Savinja.

Read more »
Miha Štamcar, 19.01.2019 ob 23:06

Po nekaj več kot mesecu dni premora se je s tekmami 11. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi je Krka v gosteh premagala Kemo s 5:2, Maribor pa Mengeš s 5:3, medtem ko je Inter Dikont i doma premagal Soboto s 5:0. Doma je bil proti Cornilleau Mengeš II s 5:2 uspešen tudi Kajuh Slovan, s 5:1 pa je Arrigoni slavil proti Savinji v gosteh. Ljubljančanke so s 5:0 ugnale Logatčanke, aktualne državne prvakinje, Izolčanke so s 5:0 slavili proti Preserju, v ljubljanskem obračunu je Kajuh Slovan s 5:2 ugnal Vesno, Jeseničanke pa so doma premagale Letriko s 5:1.

Read more »

V desetem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški je Kema 1 v Mariboru premagala domačo ekipo s 5:2. Zanimivo je, da v tem krogu ni slavila nobena domača ekipa, tako je vodilna Krka s 5:1 zmagala v Izoli, Inter Diskont I je bil v Grižah s 5:1 boljši od Savinje, 5:1 pa je bilo tudi v mengeškem obračunu, v katerem je bila boljša prva ekipa. V Murski Soboti je Kajuh Slovan še drugič letos premagal Soboto, tokrat s 5:3. Za presenečenje je v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske poskrbela tudi Letrika, ki je s 5:4 premagala Kemo, doma je s 5:2 Vesna premagala Jeseničanke, medtem ko so bile Logatčanke s 5:1 boljše od Kajuh Slovana. Edina neporažena ekipa prvenstva, Ljubljana, je brez izgubljenega dvoboja prišla do zmage v Preserju. 

Read more »

V devetem krogu v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL sta bila na sporedu derbija vodilnih dveh ekip. Aktualni državni prvak v moški ligi, Krka, je s 5:1 premagala do zdaj neporaženi Maribor, na Galjevici pa je do odločitve prišlo v devetem dvoboju, ko je Nika Veronik premagala Urško Čokelj, tako da je bila Ljubljana s 5:4 boljša od Izolank.

Read more »

V osmem krogu moške lige Vzajemna 1. SNTL je vodilni Maribor prišel še do svoje osme letošnje zmage, vendar so jim mladi Izolani nudili dostojen odpor, saj so izgubili s 3:5. Krka je bila s 5:0 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, Kema I pa z istim izidom od Sobote. Prva mengeška ekipa je s 5:1 premagala Savinjo, Ravenčani pa so bili v gosteh s 5:1 boljši od Kajuh Slovana. V ženski ligi Vzajemna 1. SNTL sta obe vodilni zmagali. Državne prvakinje so doma premagale Letriko, Ljubljana pa je v gosteh s 5:1 premagala Kajuh Slovan. V derbiju začelja so Jesenice slavile proti Preserju prav tako s 5:1, najbolj izenačeno pa je bilo v Puconcih, kjer so domačinke do zmage prišle v devetem dvoboju.

Read more »

V sedmem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški je Krka v gosteh s 5:0 premagala Soboto, v gosteh pa sta do zmage prišla tudi Arrigoni in Kema I. Izolani so bili s 5:2 boljši od Kajuh Slovana I, Pucončani pa prav tako s 5:2 od Savinje. Edino domačo zmago je zabeležil Inter Diskont, ki je s 5:1 premagal Mengeš I, medtem ko tekma med drugo ekipo iz Mengša in vodilnim Mariborom ni bila odigrana. V prvi ženski ligi mrtvi tek še naprej vodijo Izolanke in Ljubljančanke. Nekaj težje delo so imele državne prvakinje, ki so na Kodeljevem s 5:2 premagale domači Kajuh Slovan, medtem ko povratnice na prvoligaško sceno Jeseničankam niso prepustile niza. Tako kot tudi ne Pucončanke domačemu Preserju, v Zalogu pa je Letrika nekoliko presenetljivo ugnala Vesno s 5:3.

Read more »

V Izoli sta bili danes na sporedu obe zaostali tekmi šestega kroga v ligi Vzajemna 1. SNTL. Aktualne državne prvakinje so s 5:1 premagale lanskoletno finalistko končnice državnega prvenstva, Vesno, bolj napet pa je bil moški obračun med Arrigonijem in Cornilleau Mengšem II. Na koncu so se dveh točk za zmago s 5:4 veselili gostje.

Read more »

Po štirinajstdnevnem premoru se je nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi so po šestih krogih Mariborčani še naprej brez poraza, tokrat so doma s 5:0 premagali Soboto, doma sta slavili tudi ekipi Krke, ki je bila s 5:2 boljša od Savinje in prvič v letošnji sezoni Mengeš I, ki je s 5:3 ugnal Kajuh Slovan, medtem ko je Inter Diskont v gosteh s 5:3 ugnal Kemo I. v prvi ženski ligi so Ljubljančanke s 5:0 slavile v Puconcih, Logatčanke pa v Vrtojbi, Kajuh Slovan pa je do zmage s 5:2 prišel na Jesenicah.

Read more »

V petem krogu lige Vzajemna1. SNTL moški so se kar tri tekme končale šele v devetem dvoboju. Med njimi tudi derbi na Ravnah, ki ga je s 5:4 proti Krki dobil Inter Diskont I, s 5:4 pa sta proti Kemi I slavila tudi Kajuh Slovan in Arrigoni, ki je v gosteh s 5:4 premagal Mengeš I. Z zmago v Grižah s 5:2 so Mariborčani zdaj sami na prvem mestu prvenstvene lestvice, medtem ko je Cornilleau Mengeš s 5:1 slavil v Murski Soboti. Napeto je bilo tudi v ligi Vzajemna 1. SNTL za ženske, kjer je Kema s 5:1 premagala oslabljeni Kajuh Slovan, Logatčanke so s 5:2 na kolena spravile Vesno, Arrigoni je na Jesenicah s 5:1 pričakovano premagal domačinke. Do prve zmage je z zmago v Preserju s 5:1 prišla Letrika.

Read more »

Miha Štamcar, 20.10.2018 ob 20:56

Po četrtem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški sta neporaženi le še dve ekipi, Krka in Maribor. Aktualni državni prvaki so s 5:1 premagali Kajuh Slovan, medtem ko so Mariborčani bili v derbiju kroga s 5:3 boljši od Inter Diskonta I, za katerega je to prvi letošnji poraz. Do svojih drugih letošnjih zmag so prišli Arrigoni, Savinja in Kema I. V ženski ligi Vzajemna 1. SNTL sta še naprej brez poraza Ljubljana, ki je v gosteh premagala Letriko in Arrigoni, ki je dobil derbi z Logatčankami s 5:1. Zmagi sta vknjižili še Vesna in Kema.

Read more »

V ligi Vzajemna 1. SNTL moški so po treh krogih brez poraza tri ekipe, branilec naslova Krka, ki je do tretje zmage prišla v Mengšu proti tamkajšnji prvi ekipi, Maribor, ki je v Ljubljani premagal Kajuh Slovan in Inter Diskont I, ki je v petek v zaostali tekmi drugega kroga v gosteh ugnal Soboto, danes pa je doma boljši še od Cornilleaua Mengša II. Z maksimalnim izkupičkom točk se v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske lahko pohvali Ljubljana, ki je v mestnem obračunu s 5:4 premagala Vesno, brez poraza s tekmo manj pa je tudi branilec naslova Arrigoni.

Read more »

V prvi ženski ligi Vzajemna 1. SNTL so bili na sporedu trije derbiji. V Zalogu je Kajuh Slovan s 5:3 premagal domačo Vesno, s 5:3 pa je v Logatcu slavila tudi Ljubljana, medtem ko je Letrika s 5:4 premagala Jeseničanke. Arrigoni je bil v svoji prvi tekmi v letošnji sezoni doma s 5:0 boljši od Preserja. V moški ligi Vzajemna 1. SNTL je novinec v ligi Cornilleau Mengeš II doma s 5:2 premagal Kajuh Slovan. S 5:2 je pred svojimi navijači slavil tudi Arrigoni v dvoboju s Savinjo, Mariborčani so s 5:3 ugnali Mengeš I, državni prvak Krka pa je bila s 5:1 boljša od Keme I.

Read more »

Miha Štamcar, 06.10.2018 ob 08:29

V petek sta bili odigrani še zadnji dve tekmi prvega kroga v ligi Vzajemna 1. SNTL. Na Kodeljevem je v maratonskem dvoboju Domen Peperko prinesel zmago Kajuh Slovanu proti Soboti, v odločilni tekmi je s 3:2 premagal Gregorja Kocuvana, v Mengšu pa se je v klubskem obračunu dveh točk veselila druga ekipa, ki je bila od prve boljša s 5:3.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico