Pokal RS

Skladno z navodili OKS in MIZŠ in po uskladitvi s člani IO NTZS sporočamo, da zaradi znanih izrednih razmer nastalih z epidemijo COVID – 19, do preklica odpovedujemo organizacijo vseh turnirjev, vključno z ligaškimi tekmovanji (SNTL) pod okriljem NTZS.

Predsednik NTZS

Mag. Marjan Hribar

 

 

 

V organizaciji ŽNTK Maribor je v soboto v dvorani Tabor potekalo letošnje slovensko pokalno tekmovanje v namiznem tenisu za ekipe. Prvih dveh letošnjih lovorik sta se veselili ekipi domačega Maribora, ki je v moški konkurenci v finalu s 3:1 premagala Savinjo I ter Arrigoni iz Izole v ženski, ki je bila v finalu s 3:1 boljša od Ljubljane.

Read more »

Sporočamo žalostno vest, da je v 69. letu starosti umrl Venceslav Pajntar, dolgoletni namiznoteniški delavec, ustanovitelj NTK Vrtojba in nekdanji republiški kapetan za ženske.

Pogreb bo v sredo, 11. septembra, ob 16.30 na pokopališču v Šempetru pri Novi Gorici.

 

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskonta je na Ravnah potekal letošnji zaključni turnir pokala Slovenije NTZS Vzajemna. Tako kot lani se je v moški konkurenci pokalnega naslova veselila domače ekipa, ki je v finalu s 5:1 premagala Muto, v ženski pa je Mengeš s Katarino Stražar na čelu ugnal domači Fužinar Inter Diskont s 5:0.

Read more »

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont bo v soboto na Ravnah na Koroškem potekal zaključni turnir za pokal Slovenije NTZS Vzajemna. Namiznoteniška dvorana Izziv bo prizorišče moškega dela tekmovanja, na katerem bo prvo mesto branil domači Fužinar Inter Diskont, ženske pa se bodo za pokalni naslov borile v dvorani DTK, lani je bila najboljša zaloška Vesna.

Read more »

V edini četrtfinalni tekmi pokala Slovenije za članice je domači Mengeš s 5:1 premagal Ljubljano, ki v ligi Vzajemna 1. SNTL še ni izgubila tekme. Po dve zmagi sta za Mengšanke prispevali slovenska reprezentantka Katarina Stražar in Natalija Lužar, eno pa je dodala Tara Kobetič. V gostujoči ekipi je do edine zmage prišla Tamara Pavčnik.

Read more »

admin, 06.12.2013 ob 08:28

Finalni del pokalnega tekmovanja v sezoni 2013/2014 bo potekal v organizaciji NTK Interdiskont v Ravnah na Koroškem 14.12.2013.

Tekmovanje bo potekalo po Pravilih igranja PT.

Vabilo na tekmovanje.

Preskoči na orodno vrstico