Vse novice

Miha Štamcar, 20.10.2019 ob 20:57

Pred tremi tedni sta na prvem odprtem turnirju republike Slovenije v kadetski konkurenci slavila Enya Moltara (Kajuh Slovan) in Miha Podobnik (Logatec). Tudi v Rakeku sta bila Moltara in Podobnik najboljša, spet pa je bila druga Sara Tokič (Letrika), na tretjem mestu pa sta bili Polona Horvat (Inter Diskont) in Kim Kastelic (Krka). Pri kadetih se je drugega mesta veselil Aleks Ušaj (Letrika), tretjega pa Jure Kaker (Muta) in David Grad (Mengeš).

Read more »

Miha Štamcar, 19.10.2019 ob 23:59

Zaloška Vesna je po zaslugi Ivane Zere v tretjem krogu 1. SNTL ženske resno zapretila Ljubljani, vendar njene tri posamične zmage niso bile dovolj za končni uspeh. V gosteh je s 5:2 na Ravnah na Koroškem slavil Logatec, v domači dvorani pa so do dveh točk prišle Izolčanke, ki so s 5:0 premagale Kemo, Kajuh Slovan je bil prav tako s 5:0 boljši od Preserja, medtem ko je bila Letrika s 5:1 boljša od Jeseničank.

Read more »

Miha Štamcar, 13.10.2019 ob 23:44

Na prvem letošnjem odprtem turnirju za mladinke in mladince sta v Cirkovcah slavila člana izolskega Arrigonija, Lea Paulin in Matija Novel. Paulinova je v finalu premagala Tjašo Novak (Kajuh Slovan), tretje mesto sta si delili Blažka Harkai (Kema) in Tara Kobetič (Mengeš), pri mladincih pa je Matija Novel ugnal Aljaža Goltnika (Mengeš), na tretjem mestu pa sta turnir končala Aljaž Godec (Fužinar Inter Diskont) in Mihael Kocjančič (Kajuh Slovan).

Read more »

Miha Štamcar, 12.10.2019 ob 22:16

V drugem krogu 1. SNTL ženske je v derbiju v Logatcu s 5:4 slavil Kajuh Slovan, odločilno zmago pa je priigrala Enya Moltara. V gosteh je do zmage s 5:0 prišla v lanski sezoni najboljša slovenska ekipa, Arrigoni, ki je slavil v Preserju, s 5:0 pa je na Jesenicah zmagala še Vesna, medtem ko je Ljubljana doma brez izgubljenega dvoboja premagala Inter Diskont, Kema pa Letriko.

Read more »

Miha Štamcar, 09.10.2019 ob 21:23

Na letošnjem predzadnjem letošnjem turnirju svetovne serije ITTF World Tour Platinum v Bremnu, zadnji bo od 14. do 17. novembra v Linzu, je bil Darko Jorgič na pragu uvrstitve na glavni turnir, v odločilni partiji pa ga je premagal najboljši afriški igralec, Nigerijec Quadri Aruna s 4:1 (8, 3, 12, -9, 8). Za Bojana Tokiča je bilo konec tekmovanja v tretjem krogu predtekmovanja, s 4:2 (6, -9, 9, -5, 10, 8) je bil boljši od njega Japonec Masataka Morizono.

Read more »

Prvi dan predtekmovanja na turnirju ITTF World Tour Platinum v Bremnu je bil za najboljša dva slovenska namiznoteniška igralca uspešen. Aktualni slovenski državni prvak Darko Jorgič je potem, ko je bil v prvem krogu prost, je v drugem s 4:0 (8, 4, 5, 8) ugnal Slovaka Thomasa Keinatha, medtem ko je bil Bojan Tokič s 4:2 (-8, -8, 3, 9, 5, 5) boljši od Iranca Nime Alaimana.

Read more »

Najboljša slovenska posameznica na mednarodnem prvenstvu Slovenije za mlajše kategorije v namiznem tenisu na Otočcu, je bila Katarina Stražar, ki je z Leo Paulin in Laro Opeko slavila že v ekipnem delu tekmovanja. Stražarjeva je odlično formo potrdila tudi v posamični konkurenci, kjer je v finalu izgubila proti Yat Poon iz Hongkonga, v igri dvojic pa se je z Leo Paulin uvrstila v polfinale.

Read more »

Miha Štamcar, 04.10.2019 ob 12:49

Na odprtem mednarodnem prvenstvu Slovenije za mlajše kategorije so se po prvih dveh tekmovalnih dneh najbolj izkazale slovenske mladinke, ki so ekipni del končale na prvem mestu. V finalu so s 3:2 ugnale združeno ekipo Češke in Hongkonga, z dvema zmagama se je izkazala Katarina Stražar, eno pa je dodala še Lea Paulin. Preostale slovenske ekipe se niso prebile do glavnega žreba.

Read more »

Na turnirju svetovne serije ITTF v Stockholmu sta slovenske barve zastopala le Darko Jorgič in Deni Kožul, ki sta v posamični konkurenci s tekmovanjem končala v predtekmovanju, v igri dvojic pa sta prišla do glavnega turnirja. V prvem krogu sta ju s 3:1 (13, 9, -8, 7) zaustavila četrto postavljena nosilca Hwan Kit Ho in Siu Hang Lam iz Hongkonga.

Read more »

Od sredo do nedelje bo na Otočcu potekalo mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kategorije. Nastopilo bo več kot 140 igralcev in igralk iz 26 držav, med njimi 39 iz Slovenije. Tekmovanje bo potekalo v kadetski in mladinski kategoriji. Darko Jorgič in Deni Kožul na turnirju svetovne serije v Stockholmu.

Read more »

V 29. izvedbi Kajuhovega turnirja – OP Ljubljane v namiznem tenisu, ki se je minuli vikend odvijal na Kodeljevem, so organizatorji – prostovoljci NTD Kajuh-Slovana spet potrdili, da dobra organizacija in primerno okolje privabita veliko število nastopajočih. V dveh dneh se je turnirja udeležilo 260 igralcev in igralk ter odigralo preko 730 dvobojev na šestnajstih mizah. 

Read more »

V organizaciji Kajuh Slovana, ki je v soboto uspešno izvedel tudi tradicionalni 29. Kajuhov memorial, je v nedeljo potekal prvi letošnji odprti turnir republike Slovenije v kadetski konkurenci. Na veselje domačinov je med kadetinjami slavila Enyja Moltara, druga je bila Sara Tokič (Letrika), tretji pa Neža Pogačar Žun (Mengeš) in Lara Belaj (Savinja). Med kadeti se je prvega mesta veselil Miha Podobnik (Logatec), ki je v finalu premagal Brina Vovka Petrovskega (Savinja), tretje mesto pa sta si delila Blaž Lapajne (Muta) in Matic Čopar (Savinja).

Read more »

V soboto, 21. septembra, je Športno društvo Stična organiziralo 3. namiznoteniški turnir STIČNA OPEN 2019 za rekreativce, ki je potekal v Športni dvorani Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici. Turnir je imel mednarodni pridih, saj so nastopili tudi štirje igralci iz Italije in dva igralca iz Hrvaške, skupaj pa je nastopilo 41 igralcev.

Read more »

V sredo, 11.9.2019, smo se na pokopališču v Šempetru pri Novi Gorici poslovili od Venceslava Pajntarja. Oziroma Venčka, kot smo ga vsi klicali.

Read more »

Miha Štamcar, 26.09.2019 ob 09:34

V zadnji tekmi prvega kroga 1. SNTL za ženske sta se v namiznoteniški dvorani na Kodeljevem pomerila domači Kajuh Slovan in Ljubljana. Več uspeha so imele gostje z Galjevice, ki so domačinke premagale s 5:0. V prihodnjem krogu, v soboto, 12. oktobra, bo Kajuh Slovan igral v Logatcu, Ljubljana pa bo gostila Fužinar Inter Diskont.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico