Mladi

V soboto in nedeljo bo v Izoli v organizaciji NTK Arrigoni na sporedu zaključni turnir za ekipno državno prvenstvo v mladinski kategoriji. Lani je bil med mladinkami najboljši Mengeš, pri mladincih pa so se naslova državnega prvaka veselili igralci Inter Diskont Fužinarja. Obe ekipi bosta igrali tudi v Izoli. V soboto bodo na vrsti tekme v predtekmovalnih skupinah, v nedeljo pa od prvega do četrtega mesta in od petega do osmega mesta.

Read more »

Na zaključnem turnirju ekipnega državnega prvenstva v kadetski konkurenci sta se na Muti v odlični organizaciji domačega namiznoteniškega kluba, naslova državnega prvaka, veselila Fužinar Inter Diskont pri dekletih in Savinja I pri fantih. Ravenčanke so do naslova prišle brez poraza, druga je bila Krka, tretja pa Savinja, medtem ko so Savinjčani izgubili le en dvoboj, tako kot tudi drugouvrščena Muta, tretji pa je bil ŠD SU. Ob tem velja poudariti, da so v nedeljo Savinjčani igrali samo z dvema igralcema, saj se je Brin Vovk Petrovski v soboto poškodoval.

Read more »

V soboto in nedeljo bo na Muti v organizaciji domačega namiznoteniškega kluba potekal letošnji zaključni turnir ekipnega državnega prvenstva v kadetski konkurenci. Lanskoletni naslov bo med kadetinjami branil le Mengeš, saj se Kema ni uvrstila na zaključni turnir. V soboto bodo na vrsti tekme v predtekmovalnih skupinah, v nedeljo pa od prvega do četrtega mesta in od petega do osmega mesta.

Read more »

V soboto so bili na sporedu kvalifikacijski turnirji za mladinsko državno prvenstvo. Na zaključnem turnirju v Izoli, ki bo 18. januarja, bodo lanskoletni naslov z Raven na Koroškem branili mladinci Fužinar Inter Diskonta in mladinke Mengša. V Izoli se bodo za naslov državnega prvaka med mladinci ob Ravenčanih borili še Kema, Mengeš I, B2 Center, ŠD SU, Savinja, Arrigoni in Logatec, pri mladinkah pa ob Mengšankah še Kema, Fužinar Inter Diskont, Savinja, Arrigoni, Kajuh Slovan, Letrika in Krka.

Read more »

V nedeljo so bili na sporedu kvalifikacijski turnirji za uvrstitev na zaključni turnir ekipnega državnega prvenstva, ki bo 11. in 12. januarja na Muti. Nanj sta se uvrstila tudi oba lanskoletna državna prvaka, Kema pri kadetih ter Mengeš pri kadetinjah. Pucončani so lani slavili pred Mengšem I, Arrigonijem in Savinjo I, Mengšanke pa pred Fužinar Inter Diskontom, Letriko in Kemo.

Read more »

Za nekdanjega predsednika Namiznoteniške zveze Slovenije, Marjana Hribarja, ki je svoj mandat za kratek čas prepustil Blažu Brodnjaku, je na izredni skupščini NTZS glasovalo 24 delegatov (na skupščini jih je bilo 25). Njegova najožja sodelavca bosta uspešna poslovneža Miroslav Matijašević in Jože Mermal.

Read more »

Na prvem letošnjem TOP8 za mladinke in mladince sta se v Puconcih prvega mesta veselila Tara Kobetič (Mengeš) in Matija Novel (Arrigoni). V odsotnosti Lee Paulin (Arrigoni) se je Kobetičevega prvega mesta veselila pred Tjašo Novak (Kajuh Slovan) in Saro Tokič (Letrika). Pri mladincih je najbolj navdušil že omenjeni Novel, drugi je bil Žiga Kristijan Žigon, tretji pa je bil Aljaž Godec (oba Inter Diskont).

Read more »

V organizaciji NTK Ljutomer in Športne zveze Ljutomer je v tamkajšnji dvorani ŠIC potekal prvi letošnji TOP-8 turnir Republike Slovenije za kadete in kadetinje. Miha Podobnik (Logatec), ki je dobil ob letošnja odprta turnirja, je najboljšo formo pokazal tudi v Ljutomeru, kjer je bil drugi Blaž Lapajne (Muta), tretji pa Brin Vovk Petrovski (Savinja). Med mladinkami je bila najboljša Sara Tokič (Letrika), druga je bila Enya Moltara (Kajuh Slovan), zmagovalka obeh odprtih turnirjev, na tretjem mestu pa je tekmovanje končala Polona Horvat (Inter Diskont).

Read more »

Na odprtem turnirju Madžarske v Szombathelyu za mladince in kadete je med slovenskimi predstavniki v posamični konkurenci najdlje prišla mladinka Lea Paulin, ki je osvojila prvo mesto v svoji kvalifikacijski skupini, v prvem krogu pa je bila boljša od nje Norvežanka Martina Toftaker. V kadetski konkurenci sta v drugem krogu igrali dvojici Miha Podobnik in Brin Vovk Petrovski ter Enya Moltara in Sara Tokič.

Read more »

Na drugem odprtem turnirju republike Slovenije za mladince in mladinke sta se v Logatcu v organizaciji domačega kluba prvega mesta veselila Mitja Omerzel (ŠD SU) in Tjaša Novak (Kajuh Slovan). Prvo postavljeni nosilec Omerzel je v finalu s 3:2 (-7, 8, 8, -3, 9) premagal Žigo Kristjana Žigona (Inter Diskont), tretje mesto pa sta si delila Miha Podobnik (Logatec) in Luka Stražišar (Rakek). Tudi pri mladinkah sta bili v finalu prva in druga nosilka, s 3:2 (-8, 5, 7, -11, 9) bila Novakova boljša od Lee Paulin (Arrigoni). S tretjim mestom sta se morali zadovoljiti Ana Kovačec (Kema) in Tara Kobetič (Mengeš).

Read more »

Rok Trtnik (Mengeš) in Lea Paulin (Arrigoni) sta zmagovalka prvega odprtega turnirja republike Slovenije do 21 let. Trtnik je bil v finalu boljši od Jožka Omerzela (ŠD SU) s 4:1 (6, 4, -5, 8, 1), medtem ko je Paulinova v izenačenem dvoboju s 4:2 (10, 6, 10, -8, -13, 6) premagala Katarino Stražar (Mengeš). Pri fantih sta se s tretjim mestom morala zadovoljiti Aljaž Frelih (Mengeš) in Mitja Omerzel (ŠD SU), pri dekletih pa Lara Opeka (Kajuh Slovan) in Ana Tofant (Mengeš).

Read more »

Na prvem letošnjem odprtem turnirju republike Slovenije za mlajše kadete in kadetinje sta v Puconcih v organizaciji domačega kluba Kema slavila Bor Klešnik (Vesna) in Neža Pogačar Žun (Mengeš). Klešnik je v finalu s 3:0 (11, 10, 4) premagal Maja Murna (ŠD SU), tretje mesto pa sta si delila Zal Šesek in Tim Stajnko (oba Vesna). Finalni obračun med Ano Leskošek (Savinja) in Pogačar Žunovo je s 3:1 (8, -6, 4, 7) pripadel igralki Mengša, na tretjem mestu pa sta tekmovanje končali Živa Dogar (Kema) in Lana Slatinšek (ŠD SU).

Read more »

Miha Štamcar, 20.10.2019 ob 20:57

Pred tremi tedni sta na prvem odprtem turnirju republike Slovenije v kadetski konkurenci slavila Enya Moltara (Kajuh Slovan) in Miha Podobnik (Logatec). Tudi v Rakeku sta bila Moltara in Podobnik najboljša, spet pa je bila druga Sara Tokič (Letrika), na tretjem mestu pa sta bili Polona Horvat (Inter Diskont) in Kim Kastelic (Krka). Pri kadetih se je drugega mesta veselil Aleks Ušaj (Letrika), tretjega pa Jure Kaker (Muta) in David Grad (Mengeš).

Read more »

Miha Štamcar, 13.10.2019 ob 23:44

Na prvem letošnjem odprtem turnirju za mladinke in mladince sta v Cirkovcah slavila člana izolskega Arrigonija, Lea Paulin in Matija Novel. Paulinova je v finalu premagala Tjašo Novak (Kajuh Slovan), tretje mesto sta si delili Blažka Harkai (Kema) in Tara Kobetič (Mengeš), pri mladincih pa je Matija Novel ugnal Aljaža Goltnika (Mengeš), na tretjem mestu pa sta turnir končala Aljaž Godec (Fužinar Inter Diskont) in Mihael Kocjančič (Kajuh Slovan).

Read more »

Najboljša slovenska posameznica na mednarodnem prvenstvu Slovenije za mlajše kategorije v namiznem tenisu na Otočcu, je bila Katarina Stražar, ki je z Leo Paulin in Laro Opeko slavila že v ekipnem delu tekmovanja. Stražarjeva je odlično formo potrdila tudi v posamični konkurenci, kjer je v finalu izgubila proti Yat Poon iz Hongkonga, v igri dvojic pa se je z Leo Paulin uvrstila v polfinale.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico