Mladi

Športno društvo SU bo v novi sezoni igralo v 1. SNTL moški, njihovo ekipo pa bo okrepil večkratni državni prvak in dolgoletni slovenski reprezentant Uroš Slatinšek, ki je bil do zdaj le v vlogi trenerja. Ob njem bodo novomeško ekipo predstavljali še Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Mitja Omerzel in Vid Zabukovec.

Read more »

Medregijska namiznoteniška zveza Ljubljane prireja športni tabor, ki se ga lahko udeležijo vsi igralci in igralke, klubov MRNTZ Ljubljana in tudi drugih slovenskih klubov, ki bo od 25. do 30. avgusta v Logatcu.

Read more »

Predzadnji dan evropskega prvenstva za mlajše kategorije v Ostravi je s tekmovanjem končala tudi Katarina Stražar. Po zmagi v osmini finala tolažilne skupine, je v četrtfinalu svoj dvoboj proti Angležinji Denis Payet zaradi bolečin v rami predala.

Read more »

V nedeljo so se na evropskem prvenstvu mlajših kategorij v Ostravi od tekmovanja poslovili skorajda vsi slovenski predstavniki. Lara Opeka in Mihael Kocjančič sta bila edina, ki sta v posamični konkurenci igrala na glavnem turnirju, vendar sta oba izgubila v drugem krogu, prav tako so v drugem krogu izgubile dvojica Lara Opeka in Tjaša Novak ter Lea Paulin in Švicar Barish Moullet v mladinski konkurenci, v kadetski pa je bil drugo krog usoden za dvojico Miha Podobnik in Aljaž Goltnik. V tolažilni skupini bo v ponedeljek igrala le še Katarina Stražar, ki se je uvrstila v tretji krog.

Read more »

Na evropskem prvenstvu za mlajše kategorije v Ostravi se je začelo tekmovanje v posamični konkurenci in v igri dvojic. V drugi krog se je v posamični konkurenci uvrstila mladinka Lara Opeka, ki je bila uspešna tudi v igri dvojic s Tjašo Novak ter kadet Mihael Kocjančič. V nedeljo bo v drugem krogu glavnega turnirja v mešanih dvojicah igrala še Lea Paulin, ki igra s Švicarjem Barishom Moulletom. Vsi drugi slovenski predstavniki bodo v nedeljo igrali v tolažilni skupini.

Read more »

Miha Štamcar, 11.07.2019 ob 22:02

Na evropskem prvenstvu za mlajše kategorije se je v Ostravi končal ekipni del tekmovanja. Najboljši izid so od štirih slovenskih ekip prispevala mladinke, ki so po porazu s Poljsko evropsko prvenstvo končale na osmem mestu. Manj uspeha so imele preostale slovenske ekipe, kadetinje so bile na koncu 30., kadeti 32. in mladinci 34. V petek se bo začelo tekmovanje v posamični konkurenci in v igri dvojic.

Read more »

Slovenska ženska mladinska reprezentanca je na evropskem prvenstvu v namiznem tenisu za mlajše kategorije v Ostravi v četrtfinalu ekipnega dela tekmovanja morala priznati premoč domači reprezentanci, ki je zmagala s 3:1. Z 1:3 so slovenske mladinke izgubile tudi dvoboj z Romunkami, tako da se bodo v četrtek s Poljsko pomerile za končno sedmo mesto. Praznih rok so ostale tudi preostale tri slovenske ekipe, vse tri pa so izgubile z 2:3.

Read more »

Miha Štamcar, 09.07.2019 ob 22:10

Tretji dan evropskega prvenstva za mlajše kategorije v namiznem tenisu so navdušile slovenske mladinke, ki so se z zmago proti Srbiji s 3:1 uvrstile v četrtfinale, kjer se bodo v sredo pomerile s Češko. Zelo dobro so danes igrale tudi preostale tri slovenske ekipe, saj so se vse veselile zmag.

Read more »

Drugi dan evropskega prvenstva za mlajše kategorije v namiznem tenisu za slovenske ekipe ni bil tako uspešen kot prvi, vseeno pa so se mladinke navkljub porazu s Poljakinjami uvrstile med 16 najboljših ekip stare celine. Preostale tri slovenske ekipe se bodo v Ostravi pomerile za končno 29. mesto.

Read more »

V Ostravi se je v nedeljo začelo evropsko prvenstvo za mlajše kategorije v namiznem tenisu. Prvi dan tekmovanja so se v ekipnem delu tekmovanja od štirih slovenskih ekip najbolj izkazale mladinke, ki so s 3:1 premagale Švedsko in Slovaško, z dvema zmagama s 3:2 pa so se izkazali tudi mladinci, ki so bili boljši od Luksemburga in Črne gore. Eno zmago so proti Islandiji s 3:0 vpisala tudi kadetinje, ki so nato z Gruzijo izgubile z 1:3, praznih rok pa so v dvoboju s Črno goro ostali kadeti.

Read more »

V nedeljo se bo v Ostravi začelo evropsko prvenstvo za mlajše kategorije v namiznem tenisu. Za slovensko izbrano vrsto bodo v kadetski konkurenci nastopili Sara Tokič (Letrika), Blažka Harkai (Kema), Nuša Kadiš (Fužinar Inter Diskont), Aljaž Goltnik (Mengeš), Mihael Kocjančič (Arrigoni) in Miha Podobnik (Logatec), v mladinski pa Katarina Stražar (Mengeš), Lea Paulin (Arrigoni), Lara Opeka, Tjaša Novak (obe Kajuh Slovan), Aljaž Godec (Fužinar Inter Diskont), Taj Lavrič (Arrigoni) in Rok Trtnik (Mengeš). Evropsko prvenstvo se bo začelo z ekipnimi boji, nadaljevalo pa v posamični konkurenci in v igri dvojic.

Read more »

Na prvem letošnjem TOP turnirju za mlajše kadetinje in kadete v dvorani OŠ Preserje sta se prvega mesta v prvi kakovostni skupini veselila Enya Moltara (Kajuh Slovan) in Miha Podobnik (Logatec). Drugo mesto si je med mlajšimi kadetinjami priborila Eva Horvat (Sobota), tretje pa Neža Pogačar Žun (Mengeš), med mlajšimi kadeti pa je bil drugi Luka Jokić (Mengeš) in tretji Aleks Ušaj (Letrika).

Read more »

V sklopu Rudolfovih tednov športa je Športno društvo SU v sodelovanju z Zavodom Novo mesto, v četrtek, 16. maja, organiziralo turnir v namiznem tenisu, pri katerem sta bila v ospredju povezovanje generacij in druženje. Udeležilo se ga je več kot 100 igralk in igralcev iz različnih krajev Slovenije, ki so med seboj imeli tudi do 70 let razlike.

Read more »

Na drugem letošnjem TOP turnirju za kadete in kadetinje sta v organizaciji NTK Savinja v dvorani OŠ Prebold slavila Mihael Kocjančič (Arrigoni) in Sara Tokič (Letrika). Pri kadetih je drugo mesto osvojil Aljaž Goltnik (Mengeš), tretje pa Miha Podobnik (Logatec), pri kadetinjah je bila druga Blažka Harkai (Kema) in tretja Eva Cerkvenič (Letrika).

Read more »

Aleksandra Vovk (Krka) in Tilen Cvetko (Krka) sta na državnem prvenstvu v Preboldu v organizaciji NTK Savinja postala nova državna prvaka do 21 let za leto 2019. Za Vovkovo je to prvi naslov v tej konkurenci v posamični konkurenci, medtem ko je Cvetko ubranil lanskoletnega iz Otočca. Tudi med ženskimi dvojicami sta Aleksandra Vovk in Katarina Stražar ubranili naslov iz Otočca, v moški pa sta bila najboljša Aljaž Frelih in Erik Paulin (Mengeš/Arrigoni).

Read more »
Preskoči na orodno vrstico