Mladi

Miha Štamcar, 20.10.2019 ob 20:57

Pred tremi tedni sta na prvem odprtem turnirju republike Slovenije v kadetski konkurenci slavila Enya Moltara (Kajuh Slovan) in Miha Podobnik (Logatec). Tudi v Rakeku sta bila Moltara in Podobnik najboljša, spet pa je bila druga Sara Tokič (Letrika), na tretjem mestu pa sta bili Polona Horvat (Inter Diskont) in Kim Kastelic (Krka). Pri kadetih se je drugega mesta veselil Aleks Ušaj (Letrika), tretjega pa Jure Kaker (Muta) in David Grad (Mengeš).

Read more »

Miha Štamcar, 13.10.2019 ob 23:44

Na prvem letošnjem odprtem turnirju za mladinke in mladince sta v Cirkovcah slavila člana izolskega Arrigonija, Lea Paulin in Matija Novel. Paulinova je v finalu premagala Tjašo Novak (Kajuh Slovan), tretje mesto sta si delili Blažka Harkai (Kema) in Tara Kobetič (Mengeš), pri mladincih pa je Matija Novel ugnal Aljaža Goltnika (Mengeš), na tretjem mestu pa sta turnir končala Aljaž Godec (Fužinar Inter Diskont) in Mihael Kocjančič (Kajuh Slovan).

Read more »

Najboljša slovenska posameznica na mednarodnem prvenstvu Slovenije za mlajše kategorije v namiznem tenisu na Otočcu, je bila Katarina Stražar, ki je z Leo Paulin in Laro Opeko slavila že v ekipnem delu tekmovanja. Stražarjeva je odlično formo potrdila tudi v posamični konkurenci, kjer je v finalu izgubila proti Yat Poon iz Hongkonga, v igri dvojic pa se je z Leo Paulin uvrstila v polfinale.

Read more »

Miha Štamcar, 04.10.2019 ob 12:49

Na odprtem mednarodnem prvenstvu Slovenije za mlajše kategorije so se po prvih dveh tekmovalnih dneh najbolj izkazale slovenske mladinke, ki so ekipni del končale na prvem mestu. V finalu so s 3:2 ugnale združeno ekipo Češke in Hongkonga, z dvema zmagama se je izkazala Katarina Stražar, eno pa je dodala še Lea Paulin. Preostale slovenske ekipe se niso prebile do glavnega žreba.

Read more »

Od sredo do nedelje bo na Otočcu potekalo mednarodno odprto prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kategorije. Nastopilo bo več kot 140 igralcev in igralk iz 26 držav, med njimi 39 iz Slovenije. Tekmovanje bo potekalo v kadetski in mladinski kategoriji. Darko Jorgič in Deni Kožul na turnirju svetovne serije v Stockholmu.

Read more »

V 29. izvedbi Kajuhovega turnirja – OP Ljubljane v namiznem tenisu, ki se je minuli vikend odvijal na Kodeljevem, so organizatorji – prostovoljci NTD Kajuh-Slovana spet potrdili, da dobra organizacija in primerno okolje privabita veliko število nastopajočih. V dveh dneh se je turnirja udeležilo 260 igralcev in igralk ter odigralo preko 730 dvobojev na šestnajstih mizah. 

Read more »

V organizaciji Kajuh Slovana, ki je v soboto uspešno izvedel tudi tradicionalni 29. Kajuhov memorial, je v nedeljo potekal prvi letošnji odprti turnir republike Slovenije v kadetski konkurenci. Na veselje domačinov je med kadetinjami slavila Enyja Moltara, druga je bila Sara Tokič (Letrika), tretji pa Neža Pogačar Žun (Mengeš) in Lara Belaj (Savinja). Med kadeti se je prvega mesta veselil Miha Podobnik (Logatec), ki je v finalu premagal Brina Vovka Petrovskega (Savinja), tretje mesto pa sta si delila Blaž Lapajne (Muta) in Matic Čopar (Savinja).

Read more »

Sporočamo žalostno vest, da je v 69. letu starosti umrl Venceslav Pajntar, dolgoletni namiznoteniški delavec, ustanovitelj NTK Vrtojba in nekdanji republiški kapetan za ženske.

Pogreb bo v sredo, 11. septembra, ob 16.30 na pokopališču v Šempetru pri Novi Gorici.

 

Konec avgusta je v Schiltingheimu v predmestju Strasburgu potekalo neuradno evropsko prvenstvo za najmlajše. Na prvenstvu je nastopilo skoraj 500 tekmovalcev iz 30 držav, tudi iz Slovenije ter ZDA in Japonske. Tekmovanje se odvijalo v novem športnem kompleksu Centre Sportif Nelson Mandela – Ville de Schiltigheim, tako da so bili pogoji za igranje vrhunski. Slavnosti udeleženec je bil tudi legendarni švedski namiznotenisač Jörgen Persson. Večkratni svetovni prvak se je tudi slikal z mladimi slovenskimi upi.

Read more »

Športno društvo SU bo v novi sezoni igralo v 1. SNTL moški, njihovo ekipo pa bo okrepil večkratni državni prvak in dolgoletni slovenski reprezentant Uroš Slatinšek, ki je bil do zdaj le v vlogi trenerja. Ob njem bodo novomeško ekipo predstavljali še Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Mitja Omerzel in Vid Zabukovec.

Read more »

Medregijska namiznoteniška zveza Ljubljane prireja športni tabor, ki se ga lahko udeležijo vsi igralci in igralke, klubov MRNTZ Ljubljana in tudi drugih slovenskih klubov, ki bo od 25. do 30. avgusta v Logatcu.

Read more »

Predzadnji dan evropskega prvenstva za mlajše kategorije v Ostravi je s tekmovanjem končala tudi Katarina Stražar. Po zmagi v osmini finala tolažilne skupine, je v četrtfinalu svoj dvoboj proti Angležinji Denis Payet zaradi bolečin v rami predala.

Read more »

V nedeljo so se na evropskem prvenstvu mlajših kategorij v Ostravi od tekmovanja poslovili skorajda vsi slovenski predstavniki. Lara Opeka in Mihael Kocjančič sta bila edina, ki sta v posamični konkurenci igrala na glavnem turnirju, vendar sta oba izgubila v drugem krogu, prav tako so v drugem krogu izgubile dvojica Lara Opeka in Tjaša Novak ter Lea Paulin in Švicar Barish Moullet v mladinski konkurenci, v kadetski pa je bil drugo krog usoden za dvojico Miha Podobnik in Aljaž Goltnik. V tolažilni skupini bo v ponedeljek igrala le še Katarina Stražar, ki se je uvrstila v tretji krog.

Read more »

Na evropskem prvenstvu za mlajše kategorije v Ostravi se je začelo tekmovanje v posamični konkurenci in v igri dvojic. V drugi krog se je v posamični konkurenci uvrstila mladinka Lara Opeka, ki je bila uspešna tudi v igri dvojic s Tjašo Novak ter kadet Mihael Kocjančič. V nedeljo bo v drugem krogu glavnega turnirja v mešanih dvojicah igrala še Lea Paulin, ki igra s Švicarjem Barishom Moulletom. Vsi drugi slovenski predstavniki bodo v nedeljo igrali v tolažilni skupini.

Read more »

Miha Štamcar, 11.07.2019 ob 22:02

Na evropskem prvenstvu za mlajše kategorije se je v Ostravi končal ekipni del tekmovanja. Najboljši izid so od štirih slovenskih ekip prispevala mladinke, ki so po porazu s Poljsko evropsko prvenstvo končale na osmem mestu. Manj uspeha so imele preostale slovenske ekipe, kadetinje so bile na koncu 30., kadeti 32. in mladinci 34. V petek se bo začelo tekmovanje v posamični konkurenci in v igri dvojic.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico