Člani

Miha Štamcar, 20.08.2018 ob 17:41

Obe slovenski namiznoteniški reprezentanci se bosta po turnirju svetovne serije Seamaster v Bolgariji, ki se je končal minulo soboto, udeležili tudi turnirja svetovne serije v češkem Olomoucu. Bojanu Tokiču, Darku Jorgiču, Deniju Kožulu, Alex Galič in Ani Tofant se bosta pridružila še Jan Žibrat in Aleksandra Vovk. Turnir se bo z izločilnimi boji začel v torek.

Read more »

Miha Štamcar, 16.08.2018 ob 20:15

Na turnirju svetovne serije Seamasters v Pangjurištu v Bolgariji sta v prvem krogu glavnega turnirja izpadla oba slovenska preostala predstavnika. Zelo blizu napredovanju v drugi krog je Darko Jorgič, ki je proti Chih-Yuanom Chuangom iz Tajvana povedel z 2:0 v nizih, vodil pa je tudi še s 3:2, na koncu pa je slavil Chuang s 4:3 (-5, -5, 7, 7, -8, 6, 4). Brez pravih možnosti v dvoboju z Japoncem Kento Matsudairom pa je bil Bojan Tokič, ki je izgubil z 0:4 (-4, -7, -4, -8).

Read more »

Drugi dan turnirja svetovne serije Seamasters v Pangjurištu je bil za peterico slovenskih predstavnikov uspešen predvsem za Bojana Tokiča in Darka Jorgiča, ki sta se uvrstila med 32 najboljših v posamični konkurenci. Na zadnji stopnici je v izločilnih bojih spodrsnilo Deniju Kožulu, za las je bila prekratka tudi Alex Galič, ki je v svoji kvalifikacijski skupini osvojila drugo mesto. V četrtek bo Tokič v prvem krogu igral proti Japoncu Kentu Matsudairu, Jorgiča pa čaka Chih-Yuan Chuang iz Tajvana.

Read more »

Slovenski predstavniki so v Pangjurištu v Bolgariji dobro začeli turnir svetovne serije Seamasters, saj so Bojan Tokič, Darko Jorgič in Deni Kožul v svojih kvalifikacijskih skupinah, zabeležili po eno zmago, Alex Galič pa je premagala obe svoji tekmici. V sredo vse čakajo odločilni boji za uvrstitev na glavni turnir, medtem ko se je Ana Tofant poslovila od nadaljnjega tekmovanja. V konkurenci do 21 se je Darko Jorgič že uvrstil v četrtfinale.

Read more »

Na odprtem mednarodnem prvenstvu Nigerije je v Lagosu nastopila le Alex Galič, ki se je od nadaljnjega tekmovanja poslovila v drugem krogu, v Panagjurištu pa se ji bodo na turnirju svetovne serije Seamasters pridružili še Ana Tofant, Bojan Tokič, Darko Jorgič in Deni Kožul. V članski konkurenci bodo vsi slovenski predstavniki igrali v skupinskem delu tekmovanja.

Read more »

Najboljša slovenska namiznoteniška igralka na svetovni lestvici Alex Galič se je danes poslovila od nadaljnjega tekmovanja na mednarodnem odprtem prvenstvu Nigerije. Na svetovni seriji challenge v Lagosu je v drugem krogu posamične konkurence morala priznati premoč Kitajke Wensheng Wei, ki je zmagala s 4:0 (7, 3, 7, 11), praznih rok pa je ostala tudi v igri dvojic, kjer je z Italijanko Giorgio Piccolin izgubila proti kitajski dvojici Siqi Fan in Yan Guo z 0:3 (-6, -5, -7).

Read more »

Miha Štamcar, 10.08.2018 ob 20:57

Slovenska državna prvakinja Alex Galič je uspešno začel z nastopi na odprtem mednarodnem prvenstvu Nigerije. V Lagosu je na turnirju svetovne serije v prvem krogu premagala domačinko Halimo Hussain s 4:1 (12, 2, 9, -9, 6).

Read more »

Miha Štamcar, 09.08.2018 ob 22:22

Na odprtem mednarodnem turnirju Nigerije, ki sodi v challenge svetovne serije, bo svojo predstavnico po zaslugi Alex Galič imel tudi slovenski namizni tenis. Aktualna slovenska državna prvakinja bo v Lagosu šesta nosilka, s tekmovanjem pa bo začela v petek, ob 9. uri po srednjeevropskem času.

Read more »

Najboljši slovenski namiznoteniški igralci se od danes naprej na nadaljevanje sezone pripravljajo v Saarbruckenu. Tu bodo ostali do odhoda na turnir svetovne serije v Bolgarij, ki bo od 13.do 19. avgusta, žal pa med izbranci ni obolelega Jana Žibrata, tako da bo Andreja Ojsteršek Urh lahko računala le na Bojana Tokiča, Darka Jorgiča in Denija Kožula.

Read more »

Selektorka slovenske ženske namiznoteniške reprezentance Vesna Ojsteršek je z ekipo Falcons v indijski superligi UTT osvojila drugo mesto. V finalu je njena ekipa izgubila proti Dabang Smashers s 7:11. Dvorane v Indiji so bile nabito polne, Ojsterškova pa je pridobila dragocene izkušnje, ki ji bodo v trenerski karieri prišle še kako prav.

Read more »

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca v postavi Bojan Tokič, Darko Jorgič in Deni Kožul je na sredozemskih igrah v Tarragoni prišla do prvega mesta. V polfinalu so izbranci Andreje Ojsteršek Urh brez izgubljenega niza premagali domačine prvenstva, Špance, v finalu pa so s 3:1 ugnali še Francijo. Dvakrat je zmagal Bojan Tokič, eno zmago pa je dodal še aktualni sredozemski prvak v posamični konkurenci, Darko Jorgič.

Read more »

Drugi dan ekipnega tekmovanja na sredozemskih igrah v Tarragoni so bili v dopoldanskem času na sporedu četrtfinalni obračuni. Ob deseti uri so slovenska dekleta morala priznati premoč Turčiji, ki je po hudem boju slavila s 3:2, zato pa so dve uri pozneje izbranci Andreje Ojsteršek Urh brez izgubljenega dvoboja ugnali Turke. Ob 17. uri se bodo v polfinalu pomerili z domačini evropskega prvenstva.

Read more »

Na sredozemskih igrah v Tarragoni so bile danes na sporedu tekme v ekipnem delu tekmovanja. Z dvema zmagama, proti Grčiji in Portugalski, obakrat s 3:0, so se izbranci Andreje Ojsteršek Urh kot prvouvrščena ekipa uvrstili v četrtfinale. V njem bodo v petek ob 12. uri igrali proti Turčiji. S porazom proti Franciji z 2:3 in zmagi nad Portugalsko s 3:1 so se v četrtfinalu uvrstile tudi slovenske namiznoteniške igralke, ki bodo v petek, ob 10. uri, v četrtfinalu, prav tako igrale s Turčijo.    

Read more »

Darko Jorgič je tudi v finalu sredozemskega prvenstva v Tarragoni potrdil svojo kakovost in brez izgubljenega niza s 4:0 (8, 8, 11, 11) premagal domačina Jesusa Cantera Juncala, ki je v četrtfinalu zaustavil Denija Kožula. V petek in soboto bodo v Tarragoni na sporedu še ekipni obračuni v obeh konkurencah.

Read more »

Miha Štamcar, 28.06.2018 ob 14:26

Aktualni slovenski državni prvak Darko Jorgič na sredozemskih igrah v Tarragoni nadaljuje z odličnimi igrami. V četrtfinalu je z odlično igro premagal Niagola Ivanova Stoyanova s 4:1 (5, 8, -6, 4, 7), v polfinalu pa še Turka Ibrahima Gunduza. Prav tako s 4:1 (6, 7, 10, -2, 3). Njegov nasprotnik v finalu, ob 18.30, bo Španec Jesus Cantero, ki je v četrtfinalu s 4:3 (-6, 5, -4, 9, -10, 5, 10) ugnal Denija Kožula.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico