Člani

Miha Štamcar, 16.11.2019 ob 21:01

V sedmem krogu 1. SNTL ženske je bilo na sporedu nekdaj zanimivih dvobojev, ljubljanski obračun med Vesno in Kajuh Slovanom pa je pripadel Kajuh Slovanu s 5:2. Vodilna Ljubljana je doma po hudem boju ugnala Logatec s 5:4, medtem ko so Izolčanke, ki bodo zaostalo tekmo šestega kroga z Vesno igrale jutri, v Šempetru pri Gorici premagale Letriko s 5:1. V dvoboju dveh ekip, ki do zdaj še nista okusili slasti zmage, so bile bolj uspešne Jeseničanke, ki so zmagale s 5:3. Na Ravnah na Koroškem je bil domači Inter Diskont s 5:3 boljši od Keme.

Read more »

Prvi igralec svetovne lestvice, Kitajec Zhendong Fan je na turnirju ITTF World Tour Platinum v Linzu, v osmini finala premagal slovenskega državnega prvaka Darka Jorgiča s 4:0 (5, 8, 11, 6). V drugem krogu kvalifikacij sta se od nadaljnjega tekmovanja poslovila Bojan Tokič in Deni Kožul.

Read more »

Miha Štamcar, 14.11.2019 ob 21:59

V zaostali tekmi šestega kroga 1. SNTL ženske je Kajuh Slovan v dvorani ZŠD Krim na Galjevici premagal Inter Diskont s 5:2. S četrto zmago v sezoni so Kodeljevčanke zdaj četrte, Ravenčanke so z dvema sedme. Zadnja tekma šestega kroga med ekipama Arrigoni in Vesno bo na sporedu v nedeljo, 17. novembra, dan pred tem bodo še tekme sedmega kroga.

Read more »

Miha Štamcar, 14.11.2019 ob 18:11

Slovenski državni prvak Darko Jorgič nadaljuje z odličnimi na zadnjem letošnjem turnirju ITTF World Tour Platinum v Linzu. Trenutno 49. igralec svetovne lestvice je v dvoboju, ki je trajal nekaj manj kot eno uro, na kolena spravil Jang Woojina iz Južne Koreje, štirinajstim igralcem sveta, s 4:2 (5, -9, -8, 9, 12, 13). V osmini finala se bo pomeril z boljšim iz dvoboja med trenutno številko ena svetovnega namiznega tenisa, Kitajcem Zhendong Fanom in Japoncem Mizukijem Oikawo.

Read more »

Na zadnjem letošnjem turnirju ITTF World Tour Platinum v Linzu je spet zablestel Darko Jorgič, ki se je kot edini slovenski predstavnik prebil na glavni žreb, v katerem se bo v sredo pomeril z Jang Woojinom Jangom iz Južne Koreje, trenutno 14. igralcem svetovne lestvice. Bojan Tokič in Deni Kožul sta se od nadaljnjega tekmovanja poslovila v drugem krogu kvalifikacij.

Read more »

Miha Štamcar, 10.11.2019 ob 12:40

Na zadnjem letošnjem turnirju ITTF World Tour Platinum, ki bo od 12. do 17. novembra v Linzu, bodo v najmočnejši mednarodni zasedbi slovenske barve branili Darko Jorgič, Bojan Tokič in Deni Kožul. Vsi trije bodo morali igrati v kvalifikacijah, Jorgič in Kožul pa sta prijavljena tudi v igri dvojic. Prireditelji spektakla v Linzu so slovenskim klubom ponudili posebno ponudbo, v kateri lahko kupijo dve vstopnici za ceno ene. Vse rezervacije so možne preko spletnega naslova ticket@oettv.org

Read more »

Zaradi nastopa slovenske kadetske in mladinske reprezentance na odprtem prvenstvu Madžarske v Szombathelyu so bile danes odigrane le tri tekme šestega kroga 1. SNTL ženske. Vse tri so se končale s 5:1. V gosteh je Ljubljana premagala Kemo in z zmago prehitela Arrigoni, ki bo svojo tekmo z Vesno odigrala 17. novembra, prav tako v gosteh je v Preserju slavila Letrika. Na tretje mesto pa se je po zmagi nad Jesenicami povzpel Logatec.

Read more »

Miha Štamcar, 04.11.2019 ob 22:55

V Luksemburgu je bil v nedeljo žreb kvalifikacijskih skupin za ekipno evropsko prvenstvo v namiznem tenisu, ki bo leta 2021, od 28. septembra do 3. oktobra potekalo v romunskem mestu Cluj Napoca. Slovenska moška izbrana vrsta bo tudi tokrat igrala v najmočnejšem kakovostnem razredu, njena nasprotnika v 5. skupini pa bosta reprezentanci Rusije in Srbije. Stopničko nižje bodo kvalifikacije začele izbranke Vesne Ojsteršek, ki bodo prav tako v 5. skupini igrale proti Grčiji in Estoniji.

Read more »

Na mednarodnem odprtem prvenstvu Belorusije se je za Bojana Tokiča tekmovanje končalo v osmini finala glavnega žreba, ko ga je s 4:1 (5, 8, -9, 9, 9) ugnal Francoz Tristan Flore, v drugem krogu pa je izpadel Deni Kožul. S 4:1 (-5, 11, 6, 9, 5) ga je premagal Kitajec Fei Xue. Peter Hribar in Tilen Cvetko sta se poslovila v skupinskem delu tekmovanja.

Read more »

Tudi po petem krogu 1. SNTL ženske ni prišlo do spremembe na vrhu prvenstvene razpredelnice. Aktualni državni prvak Arrigoni je s 5:1 slavil na Ravnah na Koroškem, Ljubljana pa je s 5:0 premagala Jeseničanke. Do pomembne zmage je prišel Kajuh Slovan, ki je bil doma s 5:2 boljši od Keme, Vesna je že v sredo brez izgubljenega niza premagala Preserje, Logatčanke pa so v gosteh s 5:2 prišle do dveh točk v Šempetru pri Gorici.

Read more »

Rok Trtnik (Mengeš) in Lea Paulin (Arrigoni) sta zmagovalka prvega odprtega turnirja republike Slovenije do 21 let. Trtnik je bil v finalu boljši od Jožka Omerzela (ŠD SU) s 4:1 (6, 4, -5, 8, 1), medtem ko je Paulinova v izenačenem dvoboju s 4:2 (10, 6, 10, -8, -13, 6) premagala Katarino Stražar (Mengeš). Pri fantih sta se s tretjim mestom morala zadovoljiti Aljaž Frelih (Mengeš) in Mitja Omerzel (ŠD SU), pri dekletih pa Lara Opeka (Kajuh Slovan) in Ana Tofant (Mengeš).

Read more »

V četrtem krogu 1. SNTL ženske je bilo najbolj izenačeno v Izoli, kjer je Kajuh Slovan nudil odličen odpor aktualnemu državnemu prvaku, Arrigoniju. Izolčanke so na koncu slavile s 5:3. Do dveh točk so v svoji dvorani prišle še igralke Ljubljane, ki so bile s 5:2 boljše od Letrike, Logatca, ki so prav tako s 5:2 premagale Vesno ter Keme, ki so Jeseničankam oddale le en niz. S 5:0 je v Preserju slavil tudi Inter Diskont.

Read more »

Športno društvo SU Novo mesto je v sodelovanju z Zvezo za šport invalidov – Paraolimpijskim komitejem Slovenije že drugo leto zapored organiziralo državno prvenstvo invalidov Slovenije v namiznem tenisu, ki se ga je udeležilo več kot 120 športnikov in spremljevalcev iz vse Slovenije.

Read more »

Miha Štamcar, 19.10.2019 ob 23:59

Zaloška Vesna je po zaslugi Ivane Zere v tretjem krogu 1. SNTL ženske resno zapretila Ljubljani, vendar njene tri posamične zmage niso bile dovolj za končni uspeh. V gosteh je s 5:2 na Ravnah na Koroškem slavil Logatec, v domači dvorani pa so do dveh točk prišle Izolčanke, ki so s 5:0 premagale Kemo, Kajuh Slovan je bil prav tako s 5:0 boljši od Preserja, medtem ko je bila Letrika s 5:1 boljša od Jeseničank.

Read more »

Miha Štamcar, 12.10.2019 ob 22:16

V drugem krogu 1. SNTL ženske je v derbiju v Logatcu s 5:4 slavil Kajuh Slovan, odločilno zmago pa je priigrala Enya Moltara. V gosteh je do zmage s 5:0 prišla v lanski sezoni najboljša slovenska ekipa, Arrigoni, ki je slavil v Preserju, s 5:0 pa je na Jesenicah zmagala še Vesna, medtem ko je Ljubljana doma brez izgubljenega dvoboja premagala Inter Diskont, Kema pa Letriko.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico