Člani

Na prvem letošnjem Seamaster 2019 ITTF Challenge Plus v Lizboni igrajo tudi trije slovenski reprezentanti. Za zdaj se je najbolj izkazal Den Kožul, ki se je uvrstil v osmino finala glavnega turnirja, kjer se bo danes pomeril s slovitimi Belorusom Vladimirjem Samsonovim. Jan Žibrat in Peter Hribar sta s tekmovanjem končala v drugem krogu predtekmovanja.

Read more »

V 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL ženske so za manjše presenečenje poskrbele Logatčanke, ki so doma s tremi zmagami Nine Zupančič s 5:3 premagale aktualne državne prvakinje, Izolčanke. Vodilna Ljubljana je bila s 5:1 boljša od Letrike, v gosteh pa je Vesna brez izgubljenega dvoboja premagala Preserje, Kema pa s 5:2 Jesenice. Darko Jamšek je v 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški v odločilnem dvoboju Fužinar Inter Diskontu I prinesel minimalno zmago v derbiju z Mariborom. Vodilna Krka je v gosteh s 5:0 premagala Kajuh Slovan, prav tako je v gosteh s 5:0 v Murski Soboti slavil Arrigoni. Savinja je bila doma s 5:2 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, prva mengeška ekipa pa je doma s 5:3 ugnala Kemo I.

Read more »

Katarina Stražar (Mengeš) in Tilen Cvetko (Krka) sta slavila še na drugem letošnjem odprtem turnirju za članice in člane, saj sta bila po zmagi v Mengšu, najboljša tudi na današnjem tretjem, ki je v organizaciji NTK Cirkovce potekal v Kidričevem. Stražarjeva je v finalu s 4:0 (9, 8, 13, 9) premagala Leo Paulin (Arrigoni), Cvetko pa je bil v klubskem obračunu boljši od Petra Hribarja s 4:3 (5, 9, -8, -6, -5, 7, 8). Tretje mesto sta si na ženskem turnirju delili Ana Tofant (Mengeš) in Aleksandra Vovk (Krka), na moškem pa Gregor Komac (Maribor – ZM) in Tomaž Pelcar (Kema).

Read more »
Miha Štamcar, 03.02.2019 ob 00:11

Po dveh tednih premora se je s tekmami 12. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna1. SNTL. V prvi ženski ligi je vodilna Ljubljana šele v devetem dvoboju strla odpor Vesne, aktualni državni prvaki Arrigoni je doma s 5:1 premagal Kemo, s 5:1 so doma tudi Logatčanke premagale tudi Preserjanke, Kajuh Slovan pa je bil v gosteh s 5:2 boljši od Letrike. Vodilne ekipe prve moške lige so zabeležile nove zmage, Krka je bila doma s 5:2 boljša od Mengša I, Fužinar Inter Diskont je s 5:1 slavil v gosteh korist drugi mengeški ekipi, Mariborčani pa so z istim izidom premagali Kajuh Slovan I. V derbiju za četrto mesto, je Kema I v gosteh slavila s 5:2 proti Arrigoniju, s 5:2 pa je v gosteh do zmage v Murski Soboti prišla Savinja.

Read more »

Ana Tofant (Mengeš) in Taj Lavrič (Arrigoni) sta se v Novem mestu v organizaciji Športnega društva SU veselila prvega mesta na drugem odprtem turnirju za igralke in igralce do 21 let. Tofantova je v finalu s 4:2 (9, 1, -9, 7, -8, 7) premagala Leo Paulin (Arrigoni), Lavrič pa je bil s 4:0 (7, 6, 7, 12) boljši od Roka Trtnika (Mengeš). V ženski konkurenci sta si tretje mesto razdelili Aleksandra Vovk (Krka) in Tjaša Novak (Kajuh Slovan), v moški pa Jožko Omerzel (ŠD SU) in Erik Paulin (Arrigoni).

Read more »
Miha Štamcar, 19.01.2019 ob 23:06

Po nekaj več kot mesecu dni premora se je s tekmami 11. kroga nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi je Krka v gosteh premagala Kemo s 5:2, Maribor pa Mengeš s 5:3, medtem ko je Inter Dikont i doma premagal Soboto s 5:0. Doma je bil proti Cornilleau Mengeš II s 5:2 uspešen tudi Kajuh Slovan, s 5:1 pa je Arrigoni slavil proti Savinji v gosteh. Ljubljančanke so s 5:0 ugnale Logatčanke, aktualne državne prvakinje, Izolčanke so s 5:0 slavili proti Preserju, v ljubljanskem obračunu je Kajuh Slovan s 5:2 ugnal Vesno, Jeseničanke pa so doma premagale Letriko s 5:1.

Read more »

Za slovensko izbrano vrsto se je prvi letošnji Seamaster ITTF World Tour turnir, ki se odvija v Budimpešti, končal že pred začetkom glavnega turnirja, na katerem bi v prvem krogu moških dvojic morala nastopiti tudi Bojan Tokič in Deni Kožul. Vendar do obračuna s Kitajcema Zhendong Fan in Gaoyuan Lin ni prišlo. Zaradi težav Denija Kožula z želodcem sta morala slovenska igralca dvoboj predati.

Read more »

Dvojica Bojan Tokič in Deni Kožul bo edina med slovenskimi predstavniki, ki bo na prvem letošnjem Seamaster ITTF World Tour turnirju v Budimpešti, v četrtek, zaigrala na glavnem turnirju. V posamični konkurenci sta danes v tretjem krogu predtekmovanja izgubila Darko Jorgič in Deni Kožul, v drugem krogu pa je izpadla tudi Alex Galič.

Read more »

Na prvem letošnjem Seamaster ITTF World Tour turnirju, ki se v teh dneh odvija v Budimpešti, so od sedmerice slovenskih predstavnikov v posamični konkurenci neporaženi trije. V ženski konkurenci seje Alex Galič uvrstila v drugi krog predtekmovanja, v moški pa bosta v sredo v tretjem krogu igrala Darko Jorgič in Deni Kožul.

Read more »

Od srede do sobote so na krajših reprezentančnih pripravah praktično vsi najboljši slovenski namiznoteniški igralci in igralke. Od najboljših v članski konkurenci upravičeno manjka le Alex Galič, vsi drugi so se odzvali vabilu Andreja Ojsteršek Urh in Vesne Ojsteršek, na Otočcu pa so tudi vsi najboljši v mlajših kategorijah.

Read more »

V desetem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški je Kema 1 v Mariboru premagala domačo ekipo s 5:2. Zanimivo je, da v tem krogu ni slavila nobena domača ekipa, tako je vodilna Krka s 5:1 zmagala v Izoli, Inter Diskont I je bil v Grižah s 5:1 boljši od Savinje, 5:1 pa je bilo tudi v mengeškem obračunu, v katerem je bila boljša prva ekipa. V Murski Soboti je Kajuh Slovan še drugič letos premagal Soboto, tokrat s 5:3. Za presenečenje je v ligi Vzajemna 1. SNTL ženske poskrbela tudi Letrika, ki je s 5:4 premagala Kemo, doma je s 5:2 Vesna premagala Jeseničanke, medtem ko so bile Logatčanke s 5:1 boljše od Kajuh Slovana. Edina neporažena ekipa prvenstva, Ljubljana, je brez izgubljenega dvoboja prišla do zmage v Preserju. 

Read more »

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskonta je na Ravnah potekal letošnji zaključni turnir pokala Slovenije NTZS Vzajemna. Tako kot lani se je v moški konkurenci pokalnega naslova veselila domače ekipa, ki je v finalu s 5:1 premagala Muto, v ženski pa je Mengeš s Katarino Stražar na čelu ugnal domači Fužinar Inter Diskont s 5:0.

Read more »

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont bo v soboto na Ravnah na Koroškem potekal zaključni turnir za pokal Slovenije NTZS Vzajemna. Namiznoteniška dvorana Izziv bo prizorišče moškega dela tekmovanja, na katerem bo prvo mesto branil domači Fužinar Inter Diskont, ženske pa se bodo za pokalni naslov borile v dvorani DTK, lani je bila najboljša zaloška Vesna.

Read more »

Slovenska ženska reprezentanca je na svoji zadnji kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na ekipno evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto od 3. do 9. septembra v Nantesu, pričakovano ostala praznih rok. V Černigovu jo je ukrajinska izbrana vrsta premagala s 3:0, tako da so Slovenke kvalifikacije v svoji skupini končale na tretjem mestu.

Read more »

Na prvem članskem TOP 8 turnirju sta na Ravnah na Koroškem v organizaciji Fužinar Interdiskonta prvo mesto osvojila Katarina Stražar (Mengeš) in Mitja Horvat (Fužinar Interdiskont). Na drugo mesto se je uvrstila Ana Tofant (Mengeš), tretja pa je bila Lara Opeka (Kajuh Slovan), v moški konkurenci pa je bil drugi Tilen Cvetko (Krka) in tretji Andraž Avbelj (Mengeš).

Read more »

Preskoči na orodno vrstico