Člani

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskonta je na Ravnah potekal letošnji zaključni turnir pokala Slovenije NTZS Vzajemna. Tako kot lani se je v moški konkurenci pokalnega naslova veselila domače ekipa, ki je v finalu s 5:1 premagala Muto, v ženski pa je Mengeš s Katarino Stražar na čelu ugnal domači Fužinar Inter Diskont s 5:0.

Read more »

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont bo v soboto na Ravnah na Koroškem potekal zaključni turnir za pokal Slovenije NTZS Vzajemna. Namiznoteniška dvorana Izziv bo prizorišče moškega dela tekmovanja, na katerem bo prvo mesto branil domači Fužinar Inter Diskont, ženske pa se bodo za pokalni naslov borile v dvorani DTK, lani je bila najboljša zaloška Vesna.

Read more »

Slovenska ženska reprezentanca je na svoji zadnji kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na ekipno evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto od 3. do 9. septembra v Nantesu, pričakovano ostala praznih rok. V Černigovu jo je ukrajinska izbrana vrsta premagala s 3:0, tako da so Slovenke kvalifikacije v svoji skupini končale na tretjem mestu.

Read more »

Na prvem članskem TOP 8 turnirju sta na Ravnah na Koroškem v organizaciji Fužinar Interdiskonta prvo mesto osvojila Katarina Stražar (Mengeš) in Mitja Horvat (Fužinar Interdiskont). Na drugo mesto se je uvrstila Ana Tofant (Mengeš), tretja pa je bila Lara Opeka (Kajuh Slovan), v moški konkurenci pa je bil drugi Tilen Cvetko (Krka) in tretji Andraž Avbelj (Mengeš).

Read more »

Slovenska ženska namiznoteniška reprezentanca bo v torek, ob 17. uri, v Černigovu igrala še svojo zadnjo tekmo v kvalifikacijski skupini 6 za nastop na ekipnem evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto v Franciji. Ukrajinke so izrazite favoritinje, namesto Vesne Ojsteršek, ki z Aleksandro Vovk na mladinskem svetovnem prvenstvu v Avstraliji, bo Slovenke vodil Jože Urh. Ob Vovkovi bo manjkala tudi Alex Galič, tako da bodo slovenske barve branile Ana Tofant, Katarina Stražar in prvič v članki konkurenci tudi Lara Opeka.

Read more »

V devetem krogu v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL sta bila na sporedu derbija vodilnih dveh ekip. Aktualni državni prvak v moški ligi, Krka, je s 5:1 premagala do zdaj neporaženi Maribor, na Galjevici pa je do odločitve prišlo v devetem dvoboju, ko je Nika Veronik premagala Urško Čokelj, tako da je bila Ljubljana s 5:4 boljša od Izolank.

Read more »

V osmem krogu moške lige Vzajemna 1. SNTL je vodilni Maribor prišel še do svoje osme letošnje zmage, vendar so jim mladi Izolani nudili dostojen odpor, saj so izgubili s 3:5. Krka je bila s 5:0 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, Kema I pa z istim izidom od Sobote. Prva mengeška ekipa je s 5:1 premagala Savinjo, Ravenčani pa so bili v gosteh s 5:1 boljši od Kajuh Slovana. V ženski ligi Vzajemna 1. SNTL sta obe vodilni zmagali. Državne prvakinje so doma premagale Letriko, Ljubljana pa je v gosteh s 5:1 premagala Kajuh Slovan. V derbiju začelja so Jesenice slavile proti Preserju prav tako s 5:1, najbolj izenačeno pa je bilo v Puconcih, kjer so domačinke do zmage prišle v devetem dvoboju.

Read more »

V edini četrtfinalni tekmi pokala Slovenije za članice je domači Mengeš s 5:1 premagal Ljubljano, ki v ligi Vzajemna 1. SNTL še ni izgubila tekme. Po dve zmagi sta za Mengšanke prispevali slovenska reprezentantka Katarina Stražar in Natalija Lužar, eno pa je dodala Tara Kobetič. V gostujoči ekipi je do edine zmage prišla Tamara Pavčnik.

Read more »

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je v četrtem krogu kvalifikacij za nastop na ekipnem evropskem prvenstvu, ki bo prihodnje leto od 3. do 8. septembra v Nantesu, premagala Romunijo s 3:0. Na ta način so v skupini C brez poraza osvojili prvo mesto, za četrto zmago pa so bili zaslužni Darko Jorgič, ki je s 3:1 (12, 6, -6, 6) premagal Cristiana Pleteo, Deni Kožul z zmago proti aktualnemu evropskemu prvaku Ovidu Ionescu s 3:0 (8, 7, 9) in Jan Žibrat, ki je bil s 3:2 (-8, -7, 9, 12, 5) boljši od Honorja Szocsa.            

Read more »

Miha Štamcar, 18.11.2018 ob 23:13

Čeprav bo slovenska moška izbrana vrsta na svojem zadnjem kvalifikacijskem dvoboju za uvrstitev na ekipno evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Nantesu v Franciji igrala brez Bojana Tokiča, so izbranci Andreje Ojsteršek Urh čvrsto odločeni, da v torek v Murski Soboti zabeležijo še četrto zmago v svoji skupini. Slovenske barve bodo v dvorani OŠ III branili Darko Jorgič, Deni Kožul in Jan Žibrat, rezervi sta Peter Hribar in debitant Tilen Cvetko, tekma se bo začela ob 18. uri.

Read more »

V sedmem krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški je Krka v gosteh s 5:0 premagala Soboto, v gosteh pa sta do zmage prišla tudi Arrigoni in Kema I. Izolani so bili s 5:2 boljši od Kajuh Slovana I, Pucončani pa prav tako s 5:2 od Savinje. Edino domačo zmago je zabeležil Inter Diskont, ki je s 5:1 premagal Mengeš I, medtem ko tekma med drugo ekipo iz Mengša in vodilnim Mariborom ni bila odigrana. V prvi ženski ligi mrtvi tek še naprej vodijo Izolanke in Ljubljančanke. Nekaj težje delo so imele državne prvakinje, ki so na Kodeljevem s 5:2 premagale domači Kajuh Slovan, medtem ko povratnice na prvoligaško sceno Jeseničankam niso prepustile niza. Tako kot tudi ne Pucončanke domačemu Preserju, v Zalogu pa je Letrika nekoliko presenetljivo ugnala Vesno s 5:3.

Read more »

Miha Štamcar, 15.11.2018 ob 21:24

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca, ki si je z zmago v Belgiji v prejšnjem krogu kvalifikacij za nastop na ekipnem evropskem prvenstvu 2019 v Franciji že zagotovila prvo mesto v svoji skupini, bo zadnjo tekmo igrala v torek, 20. novembra, v Murski Soboti. Dvoboj z Romuni se bo začel ob 18. uri v športni dvorani OŠ III, selektorka Andreja Ojsteršek Urh pa je tokrat povabila Darka Jorgiča, Denija Kožula, Jana Žibrata, Petra Hribarja in Tilna Cvetka.

Read more »

V večnamenski športni dvorani v Logatcu je danes potekal peti turnir v spomin na legendarnega Franca Usenika – Frica. Med članicami se je prvega mesta veselila Ana Tofant (Mengeš), ki je v finalu s 4:2 premagala Zalo Veronik (Ljubljana), med člani pa je Mitja Horvat (Inter Diskont) ugnal Bojana Paviča (Muta) s 4:0.

Read more »

V Izoli sta bili danes na sporedu obe zaostali tekmi šestega kroga v ligi Vzajemna 1. SNTL. Aktualne državne prvakinje so s 5:1 premagale lanskoletno finalistko končnice državnega prvenstva, Vesno, bolj napet pa je bil moški obračun med Arrigonijem in Cornilleau Mengšem II. Na koncu so se dveh točk za zmago s 5:4 veselili gostje.

Read more »

Po štirinajstdnevnem premoru se je nadaljevalo državno prvenstvo v obeh ligah Vzajemna 1. SNTL. V prvi moški ligi so po šestih krogih Mariborčani še naprej brez poraza, tokrat so doma s 5:0 premagali Soboto, doma sta slavili tudi ekipi Krke, ki je bila s 5:2 boljša od Savinje in prvič v letošnji sezoni Mengeš I, ki je s 5:3 ugnal Kajuh Slovan, medtem ko je Inter Diskont v gosteh s 5:3 ugnal Kemo I. v prvi ženski ligi so Ljubljančanke s 5:0 slavile v Puconcih, Logatčanke pa v Vrtojbi, Kajuh Slovan pa je do zmage s 5:2 prišel na Jesenicah.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico