Minulo soboto je Športno društvo Stična organiziralo 2. Namiznoteniški turnir STIČNA OPEN 2018 za rekreativce, ki je potekal v športni dvorani Osnovne šole Stična v Ivančni Gorici. Člani domačega Športnega društva Stična so na podlagi lanskoletnih izkušenj tekoče izpeljali tekmovalni del programa, ki ga je popestrila tudi dobra ponudba hrane in pijače izven dvorane, kjer so se tekmovalci in tekmovalke lahko družili in razvedrili.

V enotni ženski kategoriji so nastopila štiri dekleta. Zlata kolajna je pripadla Luciji Grad, srebrna Alenki Zidar Zupan, bronasta pa Antoniji Bahor. Kolajno za četrto mesto je prejela Neža Kumer.

V moški kategoriji do 40 let je zmagal igralec iz Šmarja Sap Martin Janežič, pred Lucijo Grad in Domnom Prijateljem iz Kompolj. V kategoriji od 40 do 50 let je zmagal domačin Bojan Vokal, drugo mesto je zasedel Aleš Knez, tretje mesto pa Edvard Horvat. V kategoriji od 50 do 60 let je zmagal Novomeščan Tone Špringer, srebrn je bil Tone Starc, bronasta pa sta bila Bojan Maselj in igralec ŠD Stična Robert Oven. V kategoriji od 60 do 70 let je slavil Ljubljančan Bojan Supanič, drugi je bil Miro Šemrov, tretje mesto pa sta zasedla Marjan Prijatelj in Stane Petrič.

V kategoriji dvojic sta zmagala Novomeščana Darko Jakobčič in Tone Špringer, srebrna je bila dvojica Bojan Maselj – Miro Šemrov, tretje mesto pa sta zasedli dvojici Alenka Zidar Zupan – Lucija Grad in Bojan Kuhelj – Bojan Vokal.

Prireditelji so bili veseli pohval udeležencev za dobro organizacijo turnirja, kar jim daje energijo, da prihodnje leto organiziramo STIČNA OPEN 2019.

Izidi odprtega prvenstva Stična 2018

Moški DO 40 LET:

 1. MARTIN JANEŽIČ
 2. LUCIJA GRAD
 3. DOMEN PRIJATELJ
 4. DUŠAN VOLKAR
 5. ŽIGA BALOH
 6. DOMEN STRAŽIŠAR

Moški OD 40 DO 50 LET

 1. BOJAN VOKAL
 2. ALEŠ KNEZ
 3. EDVARD HORVAT

Zmagovalka tolažilne skupine: ALENKA ZIDAR ZUPAN

Moški OD 50 DO 60 LET

 1. TONE ŠPRINGER
 2. TONE STARC
 3. BOJAN MASELJ, ROBERT OVEN

Zmagovalec tolažilne skupine: MIRO PETEK

Moški OD 60 DO 70 LET

 1. BOJAN SUPANIČ
 2. MIRO ŠEMROV
 3. MARJAN PRIJATELJ, STANE PETRIČ

Zmagovalec tolažilne skupine: BORIS KANDARE

Ženske:

 1. LUCIJA GRAD
 2. ALENKA ZIDAR ZUPAN
 3. ANTONIJA BAHOR
 4. NEŽA KUMER

Dvojice:

 1. DARKO JAKOBČIČ / ANTON ŠPRINGER
 2. BOJAN MASELJ / MIRO ŠEMROV
 3. ALENKA ZIDAR ZUPAN / LUCIJA GRAD; BOJAN KUHELJ / BOJAN VOKAL