Spoštovane igralke in igralci ter ostali ljubitelji namiznoteniške igre!

Za nami je zopet teden odličnih uspehov naših igralk in igralcev na mednarodnih prizoriščih, ki si zaslužijo vso našo pozornost. Najprej sta nas razveselili mladinki Aleksandra Vovk in Katarina Stražar, ki sta na močnem mednarodnem Italian Junior Open v Lignanu osvojili tretje mesto in med drugim premagali tudi eno najboljših evropskih dvojic Dragoman – Plaian iz Romunije, ter v polfinali vodili že 2:0 proti kitajski dvojici in bili na pragu uvrstitve v finale. Njun uspeh je z odličnim drugim mesto v kategoriji mlajših kadetinj osvojila Sara Tokič in dokazala, da se razvija v odlično igralko.

Sijajen niz pa so nadaljevali izbranci naše članske vrste, ki so v kvalifikacijah za nastop na EP po zaostanku 2:0 v Bukarešti premagati odlično romunsko izbrano vrsto. Pri tem veseli dejstvo, da so Bojan Tokič, Darko Jorgič in Deni Kožul vsak s po eno posamično zmago enakovredno prispevali k zmagi, ki nas je pripeljala na trenutno prvo mesto v kvalifikacijski skupini.

Odlična igra je najboljša napoved in vabilo vsem ljubitelje bele žogice, da pridejo spodbujat naše igralke in igralce na World Tour na Otočec, ki bo med 2. in 6. aprilom.

Iskrene čestitke vsem!

mag. Marjan Hribar

Predsednik NTZS