Spoštovani!

Športna unija Slovenije Vabi šole, društva, zveze, študentske klube in mladinske centre, da se nam pridružijo kot LOKALNI IZVAJALCI in sodelujejo pri širjenju ljubezni do športne aktivnosti med mladimi ter ozaveščanju na področju vseh vrst odvisnosti.

Z bogatim CELODNEVNIM športnim in spremljevalnim programom želimo doseči, da bi mladostniki DOŽIVELI ZABAVO V ŠPORTU BREZ ALKOHOLA.

Z akcijo spodbujamo mlade k vsakodnevni športni dejavnosti, ki v prvi vrsti pomeni zabavo, razvedrilo in druženje, hkrati pa ponuja alternativo vsem vrstam odvisnosti, tudi v smislu drugačnega pogleda na življenje – aktivnega, razigranega, sproščenega, ustvarjalnega, družabnega, solidarnega… skratka – PREVETRENEGA.

Prijave zbiramo do 10. 9. 2013.

Vse informacije v zvezi s potekom projekta, prijave in NOV = PREVETREN koncept akcije si lahko ogledate na spletni strani akcije: www.vetervlaseh.si.

Predstavitev NOVEGA koncepta, organizacije izvedbe in predstavitve primerov dobrih praks izvedbe akcije VETER V LASEH bo potekala 17. 9. 2013 v Ljubljani.

Za vsa dodatna vprašanja in za dogovor o možnosti predstavitve projekta se obrnite na vodjo projekta Mojco Koligar (GSM: 041 749 991, E: mojca.koligar@sportna-unija.si)

Pridružite se nam in prispevajte k širitvi LJUBEZNI DO ŠPORTA.

Ekipa Športne unije Slovenije – Povezani v gibanju!