Namiznoteniška zveza Slovenije je v pomlad zakorakala s še enim novim partnerjem, slovenskim proizvajalcem montažnih hiš, podjetjem Lumar iz Maribora, ki je poznano predvsem po svojih trajnostnih in okolju prijaznih pasivnih tehnologijah, za katere je bilo tudi že večkrat nagrajeno.

Marko Lukić, lastnik in direktor podjetja Lumar, je ob tem dejal: »V podjetju Lumar tudi pri svojem poslovanju sledimo načelom, ki so značilne za šport – jasno postavljeni cilji, trdo delo za njihovo uresničitev, preciznost pri izvedbi in pošten športen boj s konkurenti. Še posebej z veseljem podpiramo šport mladih, saj ta zelo dobro vpliva na osebnostni razvoj in rast mladostnikov, hkrati pa jih dela bolj uspešne,« predsednik Namiznoteniške zveze Slovenije mag. Marjan Hribar pa je dodal: »Podjetje Lumar je ‘zeleno’ podjetje, ki s svojim sloganom ‘Živeti bolje’ pooseblja naš šport in še posebej mladinsko reprezentanco, nepopustljivo in polno življenjske energije. Zelo ponosni smo, da smo uspeli pritegniti tako izjemnega partnerja, in prepričani, da se bomo skupaj uspešno razvijali naprej tako na domačih kot na tujih tleh.«

Podjetje Lumar je z Zvezo podpisalo enoletno pogodbo, obe strani pa verjameta, da bosta z uspešnim sodelovanjem razvili dolgoročno partnerstvo.