Joc Pečečnik

Joc Pečečnik

Namiznoteniška zveza je ta teden dobila novega generalnega sponzorja, slovensko podjetje Interblock, enega vodilnih svetovnih proizvajalcev igralniške opreme, poznanega po inovativnosti in vrhunskosti, za katero je prejel že več mednarodnih nagrad.

Joc Pečečnik, ustanovitelj in lastnik podjetja Interblock in novi član slovenske namiznoteniške družine, je ob tem dejal: »Ponosni smo, da lahko pomagamo mladim in perspektivnim slovenskim športnikom, z generalnim sponzorstvom pripomoremo k bolj kvalitetnim treningom, izvajanju trenažnih, tekmovalnih, promocijskih in drugih programov ter večji prepoznavnosti tega športa tako na slovenski ravni kot tudi v tujini,« predsednik Namiznoteniške zveze mag. Marjan Hribar pa je dodal: »Podjetje Interblock je razvojno naravnano podjetje in je najboljše na svojem področju na svetu. Vesel sem, da so sprejeli našo ponudbo in se bodo kot generalni pokrovitelji pridružili številnim sponzorjem, ki cenijo naše delo in verjamejo v naš skupni uspeh.«

Interblock G5 Ministar

Interblock G5 Ministar

Interblock in Zveza sta sklenila enoletno partnerstvo, obe strani pa sta prepričani, da bo le-to uspešno in pozitivno za obe ter bo tako v naslednjih letih preraslo v dolgoročno sodelovanje.