admin, 06.01.2016 ob 11:54

Z današnjim dnem je Mateja Pintar, paraolimpijska zmagovalka v namiznem tenisu iz Aten 2004, postala pogodbena sodelavka NTZS za področje marketinga in razvoja. Med njenimi ključnimi nalogami bo pridobivanje novih sponzorjev in partnerjev NTZS, uveljavljanje in trženje NT centra Slovenije, načrtovanje in izpeljava različnih razvojnih projektov na področjih vrhunskega in množičnega športa, komuniciranje z mediji, organizacija dogodkov ter sodelovanje z ETTU in ITTF.

Komentar Mateje Pintar:

“Izredno vesela sem priložnosti, da po končani športni karieri svojo ljubezen do namiznega tenisa lahko še naprej udejanjam v tej novi vlogi. Verjamem, da mi bodo pretekle tekmovalne in poslovne izkušnje pri tem prišle še kako prav, predvsem pa upam, da bom z njimi skupaj s svojimi novimi sodelavci uspela mlajšim generacijam in slovenskemu namiznemu tenisu dosegati nove vrhove. “ 

Komentar predsednika NTZS mag. Marjana Hribarja:

“Mateja Pintar je vrhunska športnica, ki ima v sebi zmagovalno miselnost. Poleg tega ima bogate izkušnje na področju športnega marketinga, namizni tenis nosi v srcu in premore veliko pozitivne energije. Takoj po objavi njene športne upokojitve sva se dogovorila za sestanek, na katerem sva oba izrazila interes za sodelovanje. Prepričan sem, da bo s svojim delom in poznavanjem vrhunskega športa pripomogla k dodatni uveljavitvi namiznega tenisa doma in v tujini.”