V 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL ženske so za manjše presenečenje poskrbele Logatčanke, ki so doma s tremi zmagami Nine Zupančič s 5:3 premagale aktualne državne prvakinje, Izolčanke. Vodilna Ljubljana je bila s 5:1 boljša od Letrike, v gosteh pa je Vesna brez izgubljenega dvoboja premagala Preserje, Kema pa s 5:2 Jesenice. Darko Jamšek je v 13. krogu lige Vzajemna 1. SNTL moški v odločilnem dvoboju Fužinar Inter Diskontu I prinesel minimalno zmago v derbiju z Mariborom. Vodilna Krka je v gosteh s 5:0 premagala Kajuh Slovan, prav tako je v gosteh s 5:0 v Murski Soboti slavil Arrigoni. Savinja je bila doma s 5:2 boljša od ekipe Cornilleau Mengeš II, prva mengeška ekipa pa je doma s 5:3 ugnala Kemo I.

Na krilih Nine Zupančič, ki je dobila vse tri svoje dvoboje, so Logatčanke na kolena spravile Izolčanke, ki so z dvema zmagama Lee Paulin in ene Jane Ludvik sicer povedle s 3:2, vendar so se na koncu vseeno morale sprijazniti s porazom. Katja Gutnik je v izenačenem dvoboju ugnala Urško Čokelj s 3:2, razigrana Zupančičeva je brez izgubljenega niza premagala Leo Paulin, v še enem maratonskem dvoboju pa je Gutnikova presenetila Ludvikovo, kar je Logatčankam prineslo novi dve točki na prvenstveni lestvici.  

Vrtojbenke so z minimalno zmago Eve Cerkvenič proti Simoni Soldat še izenačile izid na 1:1, nadaljevanje pa je minil v znamenju domače ekipe. Tamara Pavčnik je bila uspešna dvakrat, prav tako Nika Veronik, eno zmago pa je prispevala Nika Veronik. Založanke so v Preserju oddale le en niz, po dvakrat sta zmagali Anina Selak in Špela Trelec, enkrat je bila uspešna še Ivana Zera. Na Jesenicah so domače igralke z zmagama Barbare Jančič in Nuše Bolte gostjam iz Puconcev sledile do izida 2:2, vendar Staša Matis s tremi zmagami in Nuša Vogrinčič z dvema, nista dovolili presenečenja.

Prost je bil Kajuh Slovan.

Jamšek odločil derbi na Ravnah

Kar dve uri in pol je trajal derbi na Ravnah. Čeprav je v odločilnem dvoboju Darko Jamšek brez izgubljenega niza premagal Matica Slodeja, je bil junak dvoboja z Mariborčani Mitja Horvat, ki je dobil vse tri svoje dvoboje. Ob zmagi proti Slodeju je eno zmago h končnemu uspehu ravenske ekipe prispeval Jamšek, medtem ko je bil v mariborski ekipi dvakrat uspešen Gregor Komac, po enkrat pa Matic Slodej in Danilo Piljak.

Z dvema zmagama Tilna Cvetka in Lorencia Lupulesca ter eno Tilna Novaka, so Novomešani brez večjih težav slavili na Kodeljevem, prav tako so v dobri uri do novih dveh točk prišli Izolčani v Murski Soboti. Po dvakrat sta slavila Matija Novel in Taj Lavrič, eno zmago je k izolski zmagi dodal še Erik Paulin.

Jure Slatinšek je bil s tremi zmagami najbolj zaslužen za zmago Savinje nad drugo ekipo Mengša, zelo dobro pa je svojo nalogo v domači ekipi opravil tudi Patrik Rosc, ki je dobil obe svoji partiji. V gostujoči ekipi sta po eno zmago vpisala Aljaž Frelih in Rok Trtnik. Kar ni uspelo mladim Mengšanom v gosteh, je v domači dvorani uspelo njihovi prvi ekipi. Kema je v Mengeš sicer prišla v vlogi favorita, saj je bila na četrtem mestu prvenstvene lestvice, Mengšani so bili z dvema zmagama manj šesti. Toda Andraž Avbelj in David Orešnik, ki sta zmagala po dvakrat ter Klemen Jazbič z eno zmago, so poskrbeli, da je zmaga ostala v Mengšu. V gostujoči ekipi je Tomaž Pelcar dobil vse tri svoje dvoboje, a je bil pri tem osamljen.

Liga Vzajemna 1. SNTL ženske, 15. krog

Liga Vzajemna 1. SNTL moški, 15. krog