Prostovoljci NTD Kajuh-Slovan so se ob 50-ti obletnici ustanovitve društva še prav posebej potrudili in organizirali dvodnevni namiznoteniški turnir s presežki, ki so krasili tekmovanje že v minulih letih. V preteklosti je na turnirju sodelovalo tudi po tisoč nastopajočih. Tej številki se je danes težko približati, saj namizni tenis v poplavi različnih športov težko ohranja svoj status. Vendar je v prenovljeni dvorani na Kodeljevem, 211 prijavljenih tekmovalcev, pod vrhunsko osvetlitvijo pokazalo, da je namizni tenis še kako atraktiven šport.

V pozdravnem govoru je spregovoril predsednik NTZS mag. Marjan Hribar. V imenu župana Zorana Jankoviča je turnir odprl podžupan Mestne občine Ljubljane Dejan Crnek. Ob tej priložnosti je društvo podelilo plakete za zvestobo trem članom: ustanovitelju društva  Matjažu Udirju, Edvardu Vecku, ki je igral za člansko ekipo društva v devetdesetih letih ter dolgoletnem in aktualnem predsedniku društva Ernestu Mencigarju.

Med nastopajočimi je bil srečni izžrebanec igralec AŠK Kras iz Italije, ki je prejel nagrado majico aktualnega evropskega prvaka Tima Bolla, ki jo je priskrbel Bojan Tokič, za kar se mu člani NTD Kajuh Slovan najlepše zahvaljujejo.

Želja organizatorja je, da bi na turnir v prihodnje privabili še večje število nastopajočih, tudi z močno mednarodno udeležbo in da bi ovrednotili turnir s točkami NTZS.

Zmagovalci po kategorijah:

POSAMEZNO:

mlajši kadeti: Podobnik Miha (Log)

mlajše kadetinje: Rozman Urša (Ljubno)

kadeti: Goltnik Aljaž (Mengeš)

kadetinje: Tokič Sara (Mahle)

mladinci: Breznik Luka (Interdiskont)

mladinke: Novak Tjaša (Kajuh-Slovan)

člani: Petrovčič Janez (Interdiskont)

članice: Opeka Lara (Kajuh-Slovan

rekreativci do 50 let: Cerar Uroš

rekreativci nad 50 let: Vecko Edo

EKIPNO

mlajši kadeti: Trevisian Francesko-Ušaj Aleks (Mahle)

mlajši kadetinje: Moltara Enya (Kajuh-Slovan)- Horvat Eva (Sobota)

kadeti: Jokič Dejan-Goltnik Aljaž (Mengeš)

kadetinje: Kobetič Gaja (Mengeš)-Kadiš Nuša (Interdiskont)

mladinci: Breznik Luka (Interdiskont)-Lavrič Taj (Arrigoni)

mladinke: Novak Tjaša-Opeka Lara (Kajuh-Slovan)