Flanders Open 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval Pisarna   
Torek, 20 Avgust 2013 11:01

V Ostendeju (Belgija) je bil odigran močan mednarodni članski turnir na katerem je nastopil tudi naš igralec Bojan Tokič.

Bojan se je odlično odrezal in zasedel prvo mesto med člani. V četrtfinalu je premagal Smirnova (Rusija) 4/2, v polfinalu Kou Leia (Ukrajina) 4/2 v finalu pa še Mattenta (Francija) 4/0.

 

Čestitamo!

ostende


 

Zadnjič posodobil Torek, 20 Avgust 2013 11:04
 
Skupščina NTZS PDF Natisni E-pošta
Prispeval Pisarna   
Ponedeljek, 19 Avgust 2013 11:43

Redna letna skupščina Namiznoteniške zveze Slovenije, bo v petek, 20 septembra 2013 ob 16:00 uri v prostorih občine Brezovica, Podpeška cesta 2, 1351 Brezovica pri Ljubljani.

 

Vabilo z dnevnim redom.

 


 

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 19 Avgust 2013 11:43
 
Sprejem za mlade namiznoteniške igralce PDF Natisni E-pošta
Prispeval Pisarna   
Ponedeljek, 12 Avgust 2013 14:53

Slika 1Otočec, 12. avgust 2013 – Danes je na Otočcu potekal namiznoteniški dogodek, kjer je Namiznoteniška zveza ob številčni udeležbi, podelila nagrade mladim igralcem, ki so na nedavnem Evropskem prvenstvu osvojili tri medalje in uradno najavila organizacijo prestižnega tekmovanja – Svetovni kadetski pokal, ki bo od 26. oktobra do 3. novembra 2013 potekal na Otočcu

V konferenčni dvorani Hotela Šport na Otočcu je danes, 12. avgusta 2013, Namiznoteniška zveza Slovenije organizirala svečan sprejem naše kadetske reprezentance, ki je na nedavno končanem 56. mladinskem evropskem prvenstvu v namiznem tenisu za mladino v Ostravi, osvojila tri odličja. Poleg ekipnega srebra, je Darko Jorgić v konkurencah dvojic in mešanih dvojic s tujima partnerjema prišel še do enega srebra in brona.

Po predstavitvi srebrne ekipe v sestavi Darko Jorgić, Erik Paulin, Aljaž Šmaljcelj in Tilen Cvetko, je prvi besedo prevzel predsednik NTZS mag. Marjan Hribar, ki je izrazil prepričanje, da bo šla pot slovenskega namiznega tenisa samo še navzgor. Ob tem se že veseli 1. septembra, ko bo v Novem mestu svoja vrata odprl Namiznoteniški trening center Slovenije, v katerem naj bi po zagotovilih Hribarja naši najboljši mladi igralci imeli izvrstne pogoje za napredovanje in držanje stika z evropskim vrhom.

Svoje vtise je na kratko strnil tudi evropsko priznani trener za mlade in selektor naših mladinskih reprezentanc Jože Urh, ki je dejal, da zanj ekipna medalja predstavlja vir največjega zadovoljstva, saj pomeni, da se stvari v naši deželi premikajo na bolje. Seveda ni pozabil na pomočnika Mateja Petarja, ki je v Ostravi skozi celoten turnir sedel na klopi kadetov in jih uspešno usmerjal do senzacionalne medalje.

Mladi nosilci odličij, reprezentančna trenerja Urh in Petar ter klubska trenerja Uroš Slatinšek in Zdenko Švab, so za osvojene medalje prejeli tudi lepe denarne nagrade, katere je med drugim dobrosrčno priskrbel predsednik uprave BTC-ja Jože Mermal, ki se je poleg Zmaga Skobirja (Aerodrom Ljubljana), Roberta Kupca (Jelovica) in Sonje Kuhar (Medex), kot eden izmed sponzorjev NTZS-ja odzval povabilu in se udeležil slovesnosti.

Na samem zaključku je Sajda Slatinšek kot direktorica letošnje izvedbe Svetovnega kadetskega pokala, ki ga bo organizirala Namiznoteniška zveza v sodelovanju z NTK Krka iz Novega mesta, predstavila ta prestižen in izjemno kvaliteten turnir, ki bo letos med 26. oktobrom in 3. novembrom potekal prav v ŠRC Otočec, na njem pa bo imela novo priložnost za dokazovanje tudi naša srebrna kadetska ekipa.

Otočec sicer od danes naprej gosti 8-dnevne reprezentančne priprave, na katerih bodo poleg mladih upov trenirali tudi Uroš Slatinšek, Bojan Ropoša, Jan Žibrat in Manca Fajmut.


 
«ZačetekPrejšnja123NaslednjaKonec»

Stran 1 od 3
escort bayan