Prijava v sistem

Navodila za uporabo strani ntzs.si
Ob obisku spletne strani www.ntzs.si se vsem neprijavljenim uporabnikom v zgornjem levem kotu prikaže prijavno okno, kjer se lahko registrirani uporabniki prijavijo v sistem.

V levo polje (1) je potrebno vnesti uporabniško ime, v desno polje (2) pa geslo. Če bi radi, da si vaš brskalnik zapomni prijavne podatke, označite okence “Zapomni si me(3). Nato kliknite na gumb “Prijava(4).

help-login

 

Če ste svoje geslo pozabili, poznate pa svoje uporabniško ime oz. svoj e-poštni naslov, kliknite na gumb “Izgubil geslo?(5).

Če še niste registrirani, se lahko v sistem registrate s klikom na gumb “Registracija(6) (uporabnikom sistema NTZS se ni potrebno registrirati, saj jim bodo registracijo izvedli administratorji NTZS).

Po uspešni prijavi na stran lahko vnesete svoj administratorski PIN, s čimer omogočite urejanje svojih podatkov.

 

Opozorilo:

Zaradi vedno večjega števila poskusa vdorov v spletne strani po vsem svetu je naš ponudnik storitev (zaenkrat začasno) vključil dodatno zaščito, ki od uporabnika pri prijavi / odjavi iz sistema zahteva dodatno avtentikacijo v sistem. Ob prijavi / odjavi vas bo zaradi tega lahko pričakalo okno, podobno temu:

prijava-avtentikacija

 

V tem primeru vnesite v polji vsebino, ki je zapisana v oknu (trenutno je treba v obe polji vnesti uporabnik), in kliknite na gumb Log In.

Preskoči na orodno vrstico