Na mladinskem odprtem prvenstvu Slovaške v Senecu je od slovenske trojke do najboljšega rezultata prišla Aleksandra Vovk, ki je v dvojicah z Madžarko Helgo Dari prebila do četrtfinala. Uvrstitev v polfinale sta slovensko-madžarski kombinaciji preprečili Japonki Honami Nakamori in Sakura Yokoi, ki sta zmagali s 3:2. V ekipni konkurenci so Slovenke, ob Vovkovi sta bili na Slovaškem še Lea Paulin in Lara Opeka, osvojile 14. mesto, med posameznicami pa se je v glavni turnir uvrstila Lea Paulin in tekmovanje končala v drugem krogu.

Slovenska ženska mladinska reprezentanca je v ekipnem delu tekmovanja v svoji skupini izgubila vse tri dvoboje, v razigravanju od 11. do 19. mesta pa so premagale Češko, Slovaško 2 in v boju za 11. mesto izgubile z Ukrajino.

V posamični konkurenci se je na glavni turnir prebila le Lea Paulin, ki je v skupini 15 osvojila drugo mesto, na glavnem turnirju pa jo je v drugem krogu po hudem boju s 4:3 zaustavila Poljakinja Anna Wegrzyn. Brez glavnega turnirja je kot tretjeuvrščena v skupini 8 ostala Aleksandra Vovk, tretja pa je bila tudi Lara Opeka, ki je v skupini 12 oba svoja dvoboja izgubila z 2:3, medtem ko je v enem slavila s 3:1.

V igri dvojic se je najdlje prebila Aleksandra Vovk. Z Madžarko Helgo Dari, s katero sta sploh prvič zaigrali skupaj, sta po zmagi v prvem krogu, v drugem presenetili drugi nosilki, kitajski Američanki Amy Wang in Hsieh Tia Lynn, s 3:1, v pravem maratonskem dvoboju pa sta z 2:3 (10, -9, -7, 16, -5) morali priznati premoč Japonkama Nakamori in Yokoi. Lara Opeka in Lea Paulin sta med dvojicami izpadli v prvem krogu.