Na odprtem turnirju Madžarske v Szombathelyu za mladince in kadete je med slovenskimi predstavniki v posamični konkurenci najdlje prišla mladinka Lea Paulin, ki je osvojila prvo mesto v svoji kvalifikacijski skupini, v prvem krogu pa je bila boljša od nje Norvežanka Martina Toftaker. V kadetski konkurenci sta v drugem krogu igrali dvojici Miha Podobnik in Brin Vovk Petrovski ter Enya Moltara in Sara Tokič.

Svoje najboljše igre v Szombathelyu je Lea Paulin prikazala v kvalifikacijski skupini, v kateri je premagala tudi Korejko Hyeonhui Lim, ob njej pa še Čehinjo Anno Klemperovo in Hrvatico Gabrijelo Alviz. Izredno napet je bil njen dvoboj prvega kroga glavnega turnirja, v katerem je proti Norvežanki Martini Toftaker izgubila z 2:4 (-6, -9, 6, 7, -7, -12). V kvalifikacijah je do zmage proti Harisi Mesetović iz BiH prišla Nuša Kadiš, brez nje je ostala Ana Kovačec. Brez zmage sta v kvalifikacijah ostala tudi Domen Zupančič in Aljaž Godec, medtem ko je Žiga Žigon premagal Poljaka Patryka Lewandowskega.

V igri dvojic je Lea Paulin igrala z Ukrajinko Veroniko Matiunino, s katero sta v prvem krogu glavnega turnirja izgubili proti Špankama Eviri Fioni Rad in Jani Rieri z 1:3 (-10, -9, 9, -3), medtem ko sta Nuša Kadiš in Ana Kovačec z 0:3 (-5, -5, -4) izgubili proti Srbkinjama Reki Bezeg in Dori Vedelek. Prav tako v prvem krogu je bilo konec tekmovanja za Andraža Zupančiča, ki je igral z Južnim Korejcem Hyeonwoo Seom. Po izenačenem dvoboju sta z 2:3 (9, -10, 9, -8, -3) izgubila proti romunski dvojici Iulian Chirita in Darius Movileanu. Aljaž Godec in Žiga Žigon sta nudila dostojen odpor kitajski dvojici Guodong Liang in Kaiyuan Quan, ki je slavila s 3:0 (7, 6, 10), na koncu pa je osvojila tudi turnir.

V kadetski konkurenci so vsi slovenski predstavniki v posamični konkurenci obstali v kvalifikacijah. Do zmage je prišla Sara Tokič, Kim Kastelic, Enya Moltara, Miha Podobnik in Brin Vovk Petrovski pa so ostali brez nje. Več uspeha so imeli v igri dvojici, kjer sta Podobnik in Vovk Petrovski v prvem krogu s 3:0 (6, 10, 9) premagala Vladimirja Pandurevića in Benjamina Zijadića s 3:0 , v drugem pa izgubila proti romunsko-francoski dvojici Paul Szilagyi in Elian Zemmal z 1:3 (-9, 9, -7, -8). Enya Moltara in Sara Tokič bili v prvem krogu prosti, v drugem sta bili zanju s 3:0 (9, 7, 1) premočni Yi Chiang Chu in Yun-En Tsai iz Tajpeha.

V ekipnem delu tekmovanja sta zmagala le Podobnik in Brin Petrovski, ki sta s 3:0 ugnala Avstrijo, izgubila pa sta proti združeni ekipi Nizozemske in Grčije ter Belgiji. Brez zmage so v kvalifikacijah obstale mladinke, ki so dve tekmi izgubile z 2:3, mladinci in kadetinje.