Na drugem odprtem turnirju Republike Slovenije za mladinke in mladince sta v Škofji Loki na najvišji stopnički stala zmagovalca uvodnega turnirja v Puconcih, Katarina Stražar (Mengeš) in Luka Brezni (Fužinar Inter Diskont). Stražarjeva je v finalu premagala Laro Opeko (Kajuh Slovan), tretje mesto sta si razdelili Eva Paulin (Arrigoni) in Tjaša Novak (Kajuh Slovan), medtem ko je Breznik v finalu ugnal Roka Trtnika (Mengeš), tretja pa sta bila Mitja Omerzel (ŠD SU) in Taj Lavrič (Arrigoni).

Katarina Stražar, ki igra tudi že za slovensko člansko reprezentanco, je tudi v Škofji Loki potrdila, da je v tem trenutku v najboljši formi. Že v predtekmovanju ni oddala niti niza, prav tako pa je s 3:0 premagovala vse svoje nasprotnice tudi v glavnem žrebu. V polfinalu je zaustavila Tjašo Novak, v finalu pa je bila s 3:0 (8, 10, 6) boljša še od Lare Opeke, ki je na poti do finala imela težje delo. V predtekmovalni skupini je s 3:2 ugnala Kiaro Šegula (tujina), niz ji je odvzela tudi Nika Kobetič (Mengeš), v glavnem žrebu pa je s 3:1 premagala še Taro Kobetič (Mengeš), Ano Kovačec (Kema) in v polfinalu Leo Paulin (Arrigoni).

Bolj izenačen je bil finalni obračun med mladinci, ki se je sicer končal z izidom 3:0 za Luko Breznika, vendar je prvi niz dobil na deseti točki, drugega na osmi in tretjega na deveti. Pred tem je po zmagi v predtekmovalni skupini na poti do finala moral izločiti Aljaža Goltnika (Mengeš), Dejana Jokića (Mengeš), Aljaža Godca (Fužinar Inter Diskont) in v polfinalu Mitjo Omerzela. Naporno pot do finala je imel tudi Rok Trtnik, ki je prav tako v svoji predtekmovalni skupini osvojil prvo mesto, potem pa je bil boljši od Mihaela Kocjančiča (Arrigoni), Marsela Šegule (Ptuj) in Taja Lavriča.

Izidi 2. odprtega prvenstva Slovenije za mladinke in mladince

Izidi mladinke

Izidi mladinci