Slovenski predstavniki se na odprtem prvenstvu Češke za mlajše kategorije v Hodoninu niso ravno izkazali. V posamezni konkurenci se je do glavnega turnirja v kadetski konkurenci prebila le Sara Tokič, pri mladinkah pa je to uspelo Lei Paulin in Ani Kovačec.

V kadetski konkurenci je imela največ uspeha Sara Tokič, ki je po zmagi v svoji predtekmovalni skupini, v prvem krogu glavnega turnirja morala priznati premoč Romunki Evelyn Ungvari, ki je slavila s 3:1. Enya Moltara in Polona Horvat sta predtekmovanje končali na tretjem mestu v svojih skupinah. V igri dvojic sta Moltara in Tokičeva izpadli v drugem krogu glavnega turnirja, tako kot tudi Horvatova, ki je igrala z Italijanko Nicole Arlia. Slovenke so v ekipnem delu tekmovanja obstale v predtekmovalni skupini.

Brez nastopa na glavnem turnirju so med kadeti ostali Miha Podobnik, ki je bil v svoji predtekmovalni skupini tretji ter Aleks Ušaj in Blaž Lapajne, ki sta bila četrta. Slovenija je bila četrta v svoji skupini tudi v ekipnem delu tekmovanja. V igri dvojic se je Aleks Ušaj s Čehom Vojtechom Slanyem poslovil v prvem krogu, Blaž Lapajne in Miha Podobnik, ki sta bila v prvem krogu prosta, pa v drugem.

Za najboljši posamični izid je na mladinskem turnirju poskrbela Lea Paulin, ki je v prvem krogu glavnega turnirja premagala Rusinjo Svetlano Dmitrienko, v drugem pa je bila boljša od nje Italijanka Nicole Arlia. Na glavnem turnirju je igrala tudi Ana Kovačec, zanjo pa je bila v prvem krogu usodna domačinka Linda Zaderova. Brez glavnega turnirja je ostala Blažka Harkai. Tudi slovenske mladinke v ekipnem tekmovanju niso prišle do glavnega turnirja, med dvojicami pa sta Blažka Harkai in Ana Kovačec izpadli v drugem krogu, tako kot tudi Lea Paulin, ki je igrala z Madžarsko Anno Fejos.

Vsi štirje slovenski mladinci, Žiga Žigon, Aljaž Godec, Matija Novel in Aljaž Goltnik so obstali v predtekmovanju, prav tako je v predtekmovanju obstala slovenska mladinska ekipa, v igri dvojica pa sta Aljaž Godec in Matija Novel izpadla v drugem krogu, Aljaž Goltnik in Žiga Žigon pa v prvem.