V 29. izvedbi Kajuhovega turnirja – OP Ljubljane v namiznem tenisu, ki se je minuli vikend odvijal na Kodeljevem, so organizatorji – prostovoljci NTD Kajuh-Slovana spet potrdili, da dobra organizacija in primerno okolje privabita veliko število nastopajočih. V dveh dneh se je turnirja udeležilo 260 igralcev in igralk ter odigralo preko 730 dvobojev na šestnajstih mizah. 

Prvi dan turnirja, ki se je zavlekel pozno v večer, so v ekipnem delu postali zmagovalci pri mlajših kadetih ekipa Krasa iz zamejstva, pri mlajših kadetinjah kombinirana ekipa Ljubno-Vesna, pri mladinkah ekipa Mahle iz Vrtojbe in pri mladincih kombinirana ekipa Mengeš-B2. V posameznem delu pa mlajše kadetinje Neža Pogačar Žun (Mengeš), mlajši kadeti Francesco Trevisan (Kras), mladinke Lara Opeka (Kajuh-Slovan) in mladinci Taj Lavrič (Arrigoni).

Bojan Tokič je že vrsto let podpornik turnirja na Kodeljevem in se rad spominja časov, ko je tudi sam tu nastopal. Vsako leto podari svoj dres, ki ga prejme srečni izžrebanec med nastopajočimi. Prav tako je Bojan priskrbel dres svetovnega prvaka Ma Longa. Zanj sta se borila zmagovalca v mladinski konkurenci Lara Opeka in Taj Lavrič. Za zelo želeno nagrado sta morala odigrati »razliko« in Taj je bil uspešnejši. 

Organizator Kajuh-Slovan se je pridružil tudi veliki dobrodelni akciji za malega Krisa in v ta namen doniral 1 euro od vsake pobrane prijavnine.

Drugi dan turnirja, ki je potekal v sklopu 1. OT za kadete in kadetinje sta bila zmagovalca Enya Moltara (Kajuh-Slovan) in Miha Podobnik (Logatec).

Zahvala za uspešen turnir gre vsem trenerjem, staršem in nastopajočim, ki so pripomogli k odličnemu vzdušju na tekmovanju. 29. Kajuhov turnir so podprli NLB, WOOP!, GENIS, JATA, SPAR, DANA, HOTEL STIL, VZAJEMNA, TIBHAR.