Na prvem članskem TOP 8 turnirju sta na Ravnah na Koroškem v organizaciji Fužinar Interdiskonta prvo mesto osvojila Katarina Stražar (Mengeš) in Mitja Horvat (Fužinar Interdiskont). Na drugo mesto se je uvrstila Ana Tofant (Mengeš), tretja pa je bila Lara Opeka (Kajuh Slovan), v moški konkurenci pa je bil drugi Tilen Cvetko (Krka) in tretji Andraž Avbelj (Mengeš).

S sedmimi zmagami je slovenska članska reprezentantka Katarina Stražar potrdila svojo dobro formo pred zadnjo kvalifikacijsko tekmo za uvrstitev na evropsko prvenstvo v Ukrajini. V Černihovu bosta slovenske barve branili še Ana Tofant s šestimi zmagami in porazom na Ravnah na Koroškem ter Lara Opeka, ki je zmagala štirikrat, izgubila pa trikrat. Štiri zmage in tri poraze je imela tudi Lea Paulin (Arrigoni) na četrtem mestu, peta je bila z dvema zmagama in petimi porazi Urška Čokelj (Arrigoni), z enakim izkupičkom pa sta se na šestem in sedmem mestu za njo zvrstili Staša Matis (Kema) in Katja Gutnik (Logatec). Na osmem mestu je Ana Kovačec (Kema) imela zmago in šest porazov.

Tudi Mitja Horvat je tekmovanje končal brez poraza, s 3:1 je dobil tudi dvoboj z drugouvrščenim Tilnom Cvetkom, za katerega je bil to edini poraz na turnirju. Andraž Avbelj je imel na tretjem mestu štiri zmage in tri poraze, s tremi zmagami in štirimi porazi pa so turnir končali Matevž Črepnjak (Maribor), Bojan Ropoša (Kema) in Andraž Novak (Kajuh Slovan). Na sedmem in osmem mestu sta se s po eno zmago uvrstila Tilen Novak (Krka) in Erik Paulin (Arrigoni).

V drugi jakostni skupini so se na prvih treh mestih zvrstile Tjaša Supanič (Vesna) s petimi zmagami in porazom, kolikor jih je na drugem mestu imela tudi Nuša Vogrinčič (Kema), tretja pa je bila Lea Kadiš (Fužinar Interdiskont). Pri članih je bil v drugi jakostni skupini s šestimi zmagami in porazom najboljši Darko Jamšek (Fužinar Interdiskont), s štirimi zmagami in tremi porazi pa so mu sledili Aljaž Frelih (Mengeš), Miha Grampovčnik (Krka) in Matija Novel (Arrigoni). V tretji jakostni skupini se je prvega mesta veselil Luka Breznik (Fužinar Interdiskont), ki je dobil vseh sedem dvobojev, drugi je bil s petimi zmagami in dvema porazoma Boštjan Kraser (Muta) in tretji s štirimi zmagami in tremi porazi Miha Jamšek (Fužinar Interdiskont).

TOP 8 članice

TOP 8 člani