V edini četrtfinalni tekmi pokala Slovenije za članice je domači Mengeš s 5:1 premagal Ljubljano, ki v ligi Vzajemna 1. SNTL še ni izgubila tekme. Po dve zmagi sta za Mengšanke prispevali slovenska reprezentantka Katarina Stražar in Natalija Lužar, eno pa je dodala Tara Kobetič. V gostujoči ekipi je do edine zmage prišla Tamara Pavčnik.

Že v prvem dvoboju je Tara Kobetič z gladko zmago proti Niki Veronik poskrbela za presenečenje, za nov hladen tuš pa je z zmago proti Zali Veronik poskrbela izkušena Natalija Lužar. Brezhibno je svojo nalogo opravila tudi Katarina Stražar, ki Tamari Pavčnik ni oddala niti niza. Za novo domačo zmago je v dvoboju z Niko Veronik poskrbela Lužarjeva, kanček upanja na preobrat pa je za Ljubljančanke pomenila zmaga Pavčnikove nad Kobetičevo. Toda Stražarjeva, ki v zadnjem času igra v odlični formi, je vse njihove upe zatrla z zmago proti Zali Veronik.

Zaključni turnir bo na sporedu 8. decembra, ko bo opravljen tudi polfinalni žreb. Ob Mengšu bodo na njem igrale še ekipe Keme, Vesne in Fužinar Interdiskonta.

Mengeš – Ljubljana 5:1