Za nekdanjega predsednika Namiznoteniške zveze Slovenije, Marjana Hribarja, ki je svoj mandat za kratek čas prepustil Blažu Brodnjaku, je na izredni skupščini NTZS glasovalo 24 delegatov (na skupščini jih je bilo 25). Njegova najožja sodelavca bosta uspešna poslovneža Miroslav Matijašević in Jože Mermal.

Marjan Hribar je na čelo Namiznoteniške zveze Slovenije prišel septembra leta 2009, ko je na tem mestu zamenjal Silvo Černugelj. Predlani je na skupščini z 18:17 premagal Biljano Todorović, s katero sta do maja letos vodila namiznoteniško barko, s tem, da je bil Hribar njej predsednik, nekdanja dolgoletna slovenska reprezentantka pa izvršna predsednica z enakimi pooblastili. Na junijski skupščini je bil za predsednika sicer izbran Blaž Brodnjak, ki je  odstopil, na novi skupščini pred mesecem dni ni dovolj glasov dobila Biljana Todorović. Po pogovoru z nekaterimi člani skupščine in kandidati za člane izvršnega odbora, se je za novo kandidaturo spet odločil Marjan Hribar, ki je prejel dve tretjini glasov.

»Dejstvo je, da mi ni vseeno zaradi stanja naše zveze, delno sem zanj odgovoren tudi sam, česar se tudi zavedam. Naša glavna naloga bo finančna sanacija, verjamem, da bi lahko naš primanjkljaj v enem letu prepolovili. Obetajo so novi sponzorski prilivi, verjamem, da lahko pridem do rekordnega zneska. Nekaj bomo pridobili tudi z racionalizacijo zveze, treba bo pogledati pogodbe in jih preučiti,« je ob izvolitvi dejal Hribar, ki se je dotaknil tudi uspešnih nastopov slovenske moške izbrane vrste.

»Njeni uspehi so presegli zvezo, zato jo je treba še naprej podpirati. Prvič letos imamo možnosti, da se na olimpijske igre uvrstimo z dvema igralcema in ekipo. Te priložnosti ne smemo zapraviti,« je skupščini zatrdil Hribar.