V preloženi tekmi šestega kroga v 1. SNTL za ženske je ekipa Kajuh Slovana v svoji dvorani premagala Cirkovce s 5:3. S tremi zmagami se je pri domačinkah izkazala Lara Opeka. Z zmago so si Kodeljevčanke po rednem delu državnega prvenstva že zagotovile drugo mesto, Cirkovce pa so pred zadnjim krogom še v igri za končnico.

V domači ekipi je bila najbolj razpoložena za igro Lara Opeka, ki je v treh dvobojih oddala le en niz, za zmago Kajuh Slovana pa sta po eno zmago prispevali še Enya Moltara in Tjaša Novak, ki je po zaostanku z 1:2 v nizih v svojem edinem dvoboju prišla do zmage. Za Cirkovce sta bili po enkrat uspešni Katja Kranjc, ki je bila s 3:1 boljša od nadarjene štirinajstletne Enye Moltare, in Daniela Butkovska Tomanič, ki je s 3:0 premagala Nušo Bolte.

V preostalih štirih tekmah preloženega šestega kroga sta na domačem igrišču zmagali obe ekipi Vesna, prva je bila s 5:0 boljša od Fužinar Inter Diskonta, druga pa je s 5:2 premagala Rakek. Letrika je v gosteh s 5:1 ugnala Logatec, Arrigoni pa s 5:2 Kemo Puconci.