V četrtem krogu 1. SNTL ženske je bilo najbolj izenačeno v Izoli, kjer je Kajuh Slovan nudil odličen odpor aktualnemu državnemu prvaku, Arrigoniju. Izolčanke so na koncu slavile s 5:3. Do dveh točk so v svoji dvorani prišle še igralke Ljubljane, ki so bile s 5:2 boljše od Letrike, Logatca, ki so prav tako s 5:2 premagale Vesno ter Keme, ki so Jeseničankam oddale le en niz. S 5:0 je v Preserju slavil tudi Inter Diskont.

Čeprav so varovanke Špele Polončič v Izoli nastopile brez Tjaše Novak, so se morale Izolčanke pošteno potruditi, da so strle njihov odpor. Že v prvem dvoboju je 12-letna Enya Moltara s 3:2 premagala Urško Čokelj, nato pa sta Lea Paulin z dvema zmagama in Jana Ludvik z eno, slednja je s 3:2 premagala Laro Opeko, domačinkam prinesli mirnejše nadaljevanje. Najboljša gostujoča igralka, Opeka, je z zmago proti Paulinovi, še vrnila nekaj upanja gostjam s Kodeljevega, toda izkušena Ludvikova je s svojo tretjo posamično zmago preprečila presenečenje.  

Aktualne podprvakinje so v dvoboj z Letriko krenile brez Tamare Pavčnik, kar so igralke iz Vrtojbe izkoristile in preko Lare Kompare povedle, toda sestri Zala in Nika Veronik nista dovolili nobenega presenečenja. Gostjam je sicer eno zmago še priborila Sara Tokić, ki je bila boljša od Neže Breskvar. Bolj izenačeno je bilo v Logatcu, kjer Ivana Zera ni bila dovolj, da bi Založanke domov odšle z dvema točkama. Zera je v medsebojnem dvoboju s 3:2 ugnala Nino Zupančič, sicer najboljšo domačo igralko, toda Katja Gutnik z dvema ter Kaja Okorn z eno, dvakrat je bila uspešna tudi Zupančičeva, je bilo dovolj za drugo letošnjo zmago logaške ekipe.

Še tretjič v letošnji sezoni pa so slavile Pucončanke, ki niso imele večjih težav z Jeseničankami, ki so do svojega edinega osvojenega niza prišle po zaslugi Mojce Smolej. V domači ekipi sta po dveh zmagi zabeležili Nuša Vogrinčič in Ana Kovačec, eno pa Blažka Harkai. Podoben razplet je bil tudi v Preserju, le s to razliko, da so domačinke gostjam z Raven na Koroškem vendarle nudile nekaj večji odpor. Predvsem to velja za Polono Letnar, ki je proti Lei Kadiš osvojila dva niza, v dvoboju s Polono Horvat pa enega, od tega je Ravenčanka dva niza dobila na razliko. Do enega niza je proti Urški Večko prišla tudi Ana Bartolovič, sicer pa se je pri gostjah z dvema zanesljivima zmagama najbolj izkazala Nuša Kadiš.

Izidi četrtega kroga 1. SNTL ženske

Kema – Jesenice              5:0

Ljubljana – Letrika           5:2

Logatec – Vesna                 5:2

Preserje – Inter Diskont    0:5

Arrigoni – Kahuh Slovan    5:3

Vrstni red: Arrigoni 8 (20:3), 2. Ljubljana 8 (20:5), 3. Kema 6 (15:5), 4. Vesna 4 (15:11), 5. Kajuh Slovan 4 (13:14), 7. Inter Diskont 4 (12:11), 7. Logatec 4 (14:14), 8. Letrika 2 (8:16), 9. Jesenice 0 (2:20), 10. Preserje 0 (0:20).