Jana Ludvik in Lea Paulin sta Arrigoniju prinesli zmago s 5:3 v derbiju 9. kroga 1. SNTL za ženske. Za Ljubljano je bil to prvi poraz v sezoni, doma pa so z 1:5 izgubile tudi Jeseničanke. Boljši od njih je bil Kajuh Slovan. Vesna je v dvoboju s Kemo zmagala s 5:1 in potrdila četrto mesto na prvenstveni lestvici, Letrika je doma s 5:3 premagala Inter Diskont, Logatčanke pa zadnjeuvrščenemu Preserju niso oddale niti enega dvoboja.

Za Izolčanke se je obračun z Ljubljančankami začel z zmago Jane Ludvik proti Tamari Pavčnik, prav izkušene Ludvikova pa je bila nerešljiva uganka za domačo ekipo tudi v nadaljevanju derbija. Premagala je tako Zalo Veronik kot njeno sestro Niko, obe resda po hudem boju. Zelo razpoložena je bila tudi Lea Paulin, ki je dobila dva obračuna, v domači ekipi so po enkrat zmagale Nika in Zala Veronik ter Tamara Pavčnik.  

Za Založanke je po dobrem letu dni spet zaigrala Kristina Rahotin Pavič, ki je bila ob Ivani Zeri pomemben jeziček na tehtnici ob zmagi Vesne proti Kemi, saj sta zmagali po dvakrat. Najbolj razburljiv je bil njen dvoboj s Stašo Matis, v katerem so se štirje od petih nizov končali na razliko, odločilnega petega je dobila Rahotin Pavičeva z 11:9. Do ene zmage je v domači ekipi prišla še Špela Trelec.

Zadovoljni so bili tudi v taboru Letrike, ki je doma premagala Ravenčanke. S tremi zmagami se je izkazala Tina Mozetič, dve je k tretji zmagi v sezoni prispevala Sara Tokić. Po enkrat sta bili za gostje uspešni Nuša in Lea Kadiš. Brez izgubljenega dvoboja so do zmage prišle tudi Logatčanke, ki so po dveh zmagah Nine Zupančič ter po eni Kaje Okorn, Katje Gutnik in Hane Rožmanec ugnale Jeseničanke, medtem ko so Kodeljevčanke na Jesenicah domači ekipi prepustile dva dvoboja. Za Jeseničanke sta bili uspešni Nuša Bolte in Mojca Smolej, v gostujoči ekipi sta se izkazali Lara Opeka s tremi zmagami, dvakrat pa je slavila Tjaša Novak.

Izidi 9. kroga 1. SNTL ženske:

Vesna – Kema 5:1, Letrika – Inter Diskont 5:2. Jesenice – Kajuh Slovan 2:5, Ljubljana – Arrigoni 3:5, Logatec – Preserje 5:0.

Vrstni red: 1. Arrigoni 16 (44:15), 2. Ljubljana 16 (43:15), 3. Kajuh Slovan 14 (38:23), 4. Vesna 12 (37:24), 5. Logatec 10 (37:27), 6. Kema 8 (25;29), 7, Inter Diskont 6 (25:34), 8. Letrika 6 (22:34), 9. Jesenice 2 (12:43), 10. Preserje 0 (4:45).