Mladi

V soboto in nedeljo je bil na Ravnah finalni turnir ekipnega državnega prvenstva za kadete in kadetinje. Na veliko veselje prirediteljev turnirja sta oba naslova ostala na Ravnah. Tako so kadeti Fužinar Inter Diskonta ubranili lanskoletni naslov iz Izole, drugi je bil Mengeš I, tretja pa Kema, pri kadetinjah pa so prav tako do prvega mesta prišle domače igralke, z istim številom točk pa je bila druga Letrika, tretji pa Mengeš.

Read more »

V soboto in nedeljo bo na Ravnah na Koroškem potekal letošnji zaključni turnir za ekipne naslove v kadetski konkurenci. Naslova bosta branila domači Fužinar Interdiskont med kadeti, med kadetinjami pa je bil najboljši Arrigoni iz Izole.   Read more »

Ta konec tedna je namiznoteniški klub Vesna Zalog organiziral odprto prvenstvo Ljubljane – 39. Jahklov memorial za mlade namiznoteniške igralce in igralke. Na tekmovanju je nastopilo več kot 160 igralk in igralcev iz 24. klubov treh držav: Slovenije, Hrvaške in Italije. Tekmovanje je potekalo v dvorani osnovne šole Kašelj v odlični organizaciji domačega kluba, ki je vsem omogočil optimalne tekmovalne pogoje, kar se je tudi odrazilo v kakovostnih dvobojih.

Read more »

V organizaciji NTK Ptuj je v soboto in nedeljo potekalo ekipno državno prvenstvo za mladince in mladinke. Po dveh drugih mestih so se naslova državnih prvakov med mladinci veselili igralci Arrigonija, drugi je bil Fužinar Inter Diskont, tretji pa Mengeš 1. Med mladinkami je bil še tretjič zaporedoma najboljši Mengeš, po lanskem četrtem mestu je za dve mesti napredoval Kajuh Slovan, tretje pa so bile igralke Arrigonija.

Read more »

Preskoči na orodno vrstico