Člani

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca, ki je na zadnjem evropskem prvenstvu v Luksemburgu presenetila z bronasto kolajno, bo kvalifikacije za EP 2019 začela na Otočcu z reprezentanco Belgije. Dvoboj z Belgijci se bo začel ob 17. uri, ob isti uri pa bodo v Gdansku svojo prvo tekmo v predtekmovanju igrale tudi najboljše slovenske namiznoteniške igralke, ki bodo skušale nuditi čim boljši odpor petouvrščeni ekipi z zadnjega evropskega prvenstva. Evropsko prvenstvo bo leta 2019 v Nantesu v Franciji. Read more »

S petkovimi tekmami prvega in drugega kroga bo v dvorani športnega centra na Otočcu potekal prvi pokal državnih prvakov balkanskih držav v namiznem tenisu, ki se bo končal v nedeljo. V organizaciji NTK Krke in pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije bosta nastopila tudi aktualna slovenska državna prvaka, Krka v moški ter Arrigoni v ženski konkurenci.

Read more »

Miha Štamcar, 17.02.2018 ob 22:50

Po štirinajstih dneh premora zaradi zaključnega turnirja ekipnega državnega prvenstva v mladinski kategoriji se je danes nadaljevalo državno prvenstvo v obeh 1. SNTL. V moški ligi je v derbiju 15. kroga ravenski Inter Diskont I v Mariboru premagal domačine s 5:3, obe točki pa so v gosteh v Murski Soboti osvojili tudi Novomeščani. V gosteh je v Mengšu do minimalne zmage prišla Savinja Lean Rešitve, derbi začelja je pripadel Arrigoniju, Kema pa doma Ptujčanom ni oddala niti niza. V prvi ženski ligi je Arrigoni že na slovenski kulturni praznik premagal Kajuh Slovan, danes pa je Vesna v gosteh brez izgubljenega dvoboja ugnala Letriko.  

Read more »

V organizaciji NTK Sobota je v športni dvorani pri III OŠ v Murski Soboti v nedeljo, 4. februarja, potekal 2. TOP-8 turnir v sezoni 2017/18 za člane in članice. Podobno kot v Muti na prvem turnirju je v prvi skupini prvo mesto osvojil Peter Hribar (Krka), z istim številom točk pa sta bila druga in tretji Tom Šfiligoj (tujina) in Andraž Avbelj (Mengeš). V ženski konkurenci je bila najboljša Katarina Stražar (Mengeš), ki je v sedmih dvobojih osvojila 13 točk, kolikor tudi drugouvrščena Ivana Zera (Vesna), tretja pa je bila z eno manj Lea Paulin (Arrigoni).

Read more »

Preskoči na orodno vrstico